It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wil je KJ worden? Wij helpen je daarbij!

Ben je een grote fan van karaoke? Nemen je vrienden systematisch contact met je op om hun feestjes sfeervol te laten verlopen? Stroomt de karaoke echt door je aderen?

Als dat zo is hebben wij de eer je te tot honorair KJ (Karaoke DJ) te benoemen.

Of je nu een ervaren KJ bent of gewoon een liefhebber, de professionele features van onze apps zijn ontwikkeld om jouw zangers te plezieren en het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!

offline synchronisatie

Stel je het plaatje eens voor: je komt op het feestje en de internetverbinding besluit je even lekker te plagen. De karaoke is een a-capella geheugentest geworden.

Voordat het zweet op je voorhoofd parelt, bedenk je je gelukkig dat je de hele catalogus offline hebt gesynchroniseerd (dank je KaraFun Professional)! 58,000 karaokenummers beschikbaar zonder verbinding. De ramp is voorkomen!

Vergeet niet te controleren of je wel voldoende ruimte hebt op je apparaat (140 Gb) voordat je de complete catalogus downloadt. De benodigde tijd voor het synchroniseren hangt af van je apparaat en je verbinding (soms wel een aantal dagen). Klik hier om meer te weten te komen over offline synchronisatie.

De scrolling banner en de afstandsbediening

Terwijl je de verzoeken van Annie en Amanda op een papieren servetje krabbelt, en Arie en Adam ruzie maken om de microfoon, begint jouw migraine op te spelen.

Berg de aspirine maar op, met KaraFun Pro doet de scrolling banner het werk. Schakel de optie 'Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst' in en bied de zangers de mogelijkheid hun titels rechtstreeks via hun smartphone aan de wachtlijst toe te voegen met de afstandsbediening. Vervolgens kun je de scrolling banner activeren en zie je de volgende zangers en je eigen boodschap over het scherm gaan. Ontspan je en neem een glaasje, KaraFun regelt het allemaal!

Het logo

Elke marketinggoeroe zal je een lijst met redenen geven die net zo lang is als de totale titellijst van The Beatles dat het belangrijk is je eigen logo op te nemen! Wij kunnen je alleen maar adviseren om je logo toe te voegen! En dat is even simpel als Tequila zingen (je hoeft maar één woord te onthouden!). Hier vind je de informatie.

Er zijn nog meer voordelen die zijn voorbehouden aan professionals, profiteer ook van:

  • het ondersteunen van meer zalen tegelijk
  • toegang tot het beheren van de duur van iedere sessie en het blokkeren van bepaalde parameters
  • technische ondersteuning met voorrang
  • wettelijke toestemming voor exploitatie in openbare ruimten
  • toegang tot de volledige catalogus
  • en nog veel meer!

Wil je het Pro abonnement uitproberen?

Doe dit met onze weekpass, die 7 dagen geldig is en minder kost!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!