Blog

01/01/2018

Wat is er te doen in December?

In December presenteren we met trots de nieuwe titels Een roosje m'n roosje, Ik leef mijn eigen leven en Perfect Duet die deel uitmaken van de 133 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
17/12/2017

Organiseer de perfecte karaokeparty met oud en nieuw!

De laatste dag van het jaar nadert met rasse schreden en jullie zijn vast al begonnen met de voorbereidingen voor het samen met je vrienden uitluiden van 2017! Met de microfoon in de hand ben je er helemaal klaar voor om 2018 heel goed (en met stevige uithalen van de stem) te starten. Hier zijn 7 tips voor je nieuwjaarskaraokefeest!

15/12/2017

7 vaak gestelde vragen over karaoke met de antwoorden

Je bent klaar om je karaokeparty te gaan organiseren, er vast van overtuigd er een unieke avond van te maken! Maar het is lastig tussen de bomen van microfoons, offline-modus, weergeven van tekst op de tv... het bos nog te zien! Om te voorkomen dat je hoofdpijn krijgt (en je je haren niet uit je hoofd hoeft te trekken), volgt hier een korte herhaling van de meest gestelde vragen over het aansluiten van je apparaten en het installeren van KaraFun in minder tijd dan nodig is om het woord 'karaoke' uit te spreken!

01/12/2017

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels Love Is in the Air, Silent Night (With the Royal Philharmonic Orchestra) en The Christmas Tree Angel die deel uitmaken van de 149 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
18/11/2017

Wat?... Bestaat er een wereldkampioenschap karaoke??

Absoluut! En daar mag je de Finnen dankbaar voor zijn.

Blijkbaar vonden ze het nog niet voldoende ons de bubble chair en de pulka-slee te hebben bezorgd, en waren ze ook de eersten die ontdekten wat je met karaoke allemaal kan doen. Karaoke voor iedereen, karaoke zonder grenzen, karaoke zonder taalbarrières en een karaokehappening waar iedereen samen kan zingen. In 2003 hebben de Finnen voor de eerste keer de 'Karaoke World Championships' (wereldkampioenschappen karaoke) georganiseerd in hun land.