Blog

20/08/2017

Een zondag met The SingSations

Onlangs hebben we Darrel Dickson mogen ontmoeten. Deze 'enigszins anders dan andere' gebruiker van KaraFun deelt namelijk momenten van geluk en muziek met zijn groep The SingSations tijdens optredens elke zondag in het bejaardentehuis van Oshawa in Canada.

Darrel vertelt ons over deze bijzondere zondagen waarbij KaraFun een rol speelt.

15/08/2017

9 uitspraken over de kracht van muziek

Muziek heeft een onbeschrijfelijke kracht: het is gekoppeld aan je herinneringen en wekt emoties op. De Amerikaanse jazz-zangeres Ella Fitzgerald vat haar kunstvorm perfect samen als ze zegt 'het enige wat beter is dan zingen, is nog meer zingen'.

Talloze beroemde zangers hebben van muziek hun leven gemaakt en zijn erin geslaagd de kracht van muziek en van zingen in één zin te vangen.

Hier volgt een selectie van de beroemdste uitspraken over muziek.

01/08/2017

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Een bom, Jij bent de liefde en Thunder die deel uitmaken van de 148 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
20/07/2017

'Beste KaraFun': Hoe moet ik een nummer aanvragen?

Vraag

Ik wil een nummer aanvragen. Hoe moet dat?
Charles - Frankrijk

18/07/2017

Je doet het voor het eerst? 5 nummers die je niet moet kiezen. Probeer eerst onze suggesties maar.

Of het je eerste karaokeparty wordt of dat je al ervaren bent op het gebied, het is niet eenvoudig om een nummer te kiezen dat goed bij je stem past.

Om jullie te helpen, heeft ons karaoke onderzoeksteam 5 nummers die je niet moet kiezen als je begint uitgekozen en een paar suggesties gedaan die wel geschikt zijn!