Blog

15/04/2018

Karaoke in de film

Aangezien het al twintig jaar onderdeel uitmaakt van de populaire cultuur, is karaoke regelmatige te zien op tv en in de film!

In deze scènes die cult zijn geworden, wordt vaak gezongen door de acteurs zelf en niet door stand-ins, en ze bevestigen dat talent soms veel verder gaat dan de camera (Zooey Deschanel heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan de soundtrack van een aantal tekenfilms).

Berg de microfoon op en gooi de popcorn in de pan, dit is hét moment om een paar karaokefilms te gaan kijken!

01/04/2018

Wat is er te doen in Maart?

In Maart presenteren we met trots de nieuwe titels Meisjes, God's Plan en No Excuses die deel uitmaken van de 109 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
15/03/2018

Televisiespelletjes voor karaokeparty's

Als grote lolbroek mis je vast geen gelegenheid om je vrienden te amuseren en jezelf natuurlijk ook. Goed! Je beschikt over het haast hysterische enthousiasme van een sportverslaggever en houdt van spelletjes as een professionele gamer. Nog beter! En als laatste ben je fan van karaoke, wat redelijk voor de hand ligt als je deze blog leest. Helemaal goed! Dan hebben we de ideale bezigheid voor je: karaokespelletjes.

Hier zijn een paar ideeën om je eigen fantasie aan te vullen voor karaokeparty's met vrienden.

10/03/2018

Tip van de maand: Voeg de naam van de zanger toe

Je organiseert een karaokeparty en dankzij de afstandsbediening kunnen zangers rechtstreeks nummers toevoegen aan de wachtlijst vanaf hun smartphone. Alles gaat dus soepeltjes... totdat Jan en Piet tegelijk het podium op klimmen om "Red Red Wine," te gaan zingen en ze allebei volhouden dat zij aan de beurt zijn.

Er ontstaat onmiddellijk een duet dus in zoverre geen wolkje aan de hemel, maar deze kleine hapering kan worden voorkomen door simpelweg de functie "Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst" te activeren! Lees verder hoe dit werkt.

01/03/2018

Wat is er te doen in Februari?

In Februari presenteren we met trots de nieuwe titels Zoutelande (feat. Geike Arnaert), Zoutelande en Homesick die deel uitmaken van de 118 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.