Blog

17/02/2018

Exclusief: ABBA voortaan beschikbaar op KaraFun

2018 begint goed! Met blijdschap kondigen wij aan dat onze favoriete Zweedse groep, ABBA, bekend van successen als Happy New Year, Dancing Queen en Money, Money, Money voortaan beschikbaar is op KaraFun.

13/02/2018

Hard to say those three little words? Say it with a song!

Forget the chocolates and roses. Hearts will pound, hearts will skip a beat, when you grab the mic and tell your partner to take a seat! When the words are a jumble and your head a bumble, switch on any KaraFun application and say it in a song.

Not sure where to begin?

Check out our pre-made playlists to get you going this Valentine's Day.

01/02/2018

Wat is er te doen in Januari?

In Januari presenteren we met trots de nieuwe titels Valerie, You Are the Reason en Never Enough die deel uitmaken van de 129 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
01/02/2018

KaraFun: De oorsprong

KaraFun is net 20 jaar oud geworden! Tussen onze eerste versies en de huidige moderne technologieën (online-catalogus, afstandsbediening, nummers die offline gesynchroniseerd kunnen worden) zit een enorm verschil!

Diep in het geheugen van onze computer vonden we een klein juweeltje: de allereerste versie van KaraFun, de versie die zelfs nog voorafging aan onze eerste openbare release. Terwijl de codering van de programma's absoluut is gewijzigd, staat de passie voor het project nog recht overeind!

We konden het niet laten om een paar schermprintjes met je te delen van de allereerste versie van KaraFun, de voorloper van wat inmiddels bekend en geliefd is bij amateurzangers van over de hele wereld!

17/01/2018

Wat voor zanger ben je? En welke titels zijn je op het lijf geschreven?

Voor een goede start van dit jaar is het tijd om de zanger die in je sluimert te ontdekken (of te herontdekken). Hier zijn een paar standaardprofielen en wat ideeën voor nummers om op je volgende karaoke party wat moois te laten horen!