Blog

15/12/2017

7 vaak gestelde vragen over karaoke met de antwoorden

Je bent klaar om je karaokeparty te gaan organiseren, er vast van overtuigd er een unieke avond van te maken! Maar het is lastig tussen de bomen van microfoons, offline-modus, weergeven van tekst op de tv... het bos nog te zien! Om te voorkomen dat je hoofdpijn krijgt (en je je haren niet uit je hoofd hoeft te trekken), volgt hier een korte herhaling van de meest gestelde vragen over het aansluiten van je apparaten en het installeren van KaraFun in minder tijd dan nodig is om het woord 'karaoke' uit te spreken!

01/12/2017

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels Ignition (Remix), Love Is in the Air en Oh, Pretty Woman (with The Royal Philharmonic Orchestra) die deel uitmaken van de 149 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
18/11/2017

Wat?... Bestaat er een wereldkampioenschap karaoke??

Absoluut! En daar mag je de Finnen dankbaar voor zijn.

Blijkbaar vonden ze het nog niet voldoende ons de bubble chair en de pulka-slee te hebben bezorgd, en waren ze ook de eersten die ontdekten wat je met karaoke allemaal kan doen. Karaoke voor iedereen, karaoke zonder grenzen, karaoke zonder taalbarrières en een karaokehappening waar iedereen samen kan zingen. In 2003 hebben de Finnen voor de eerste keer de 'Karaoke World Championships' (wereldkampioenschappen karaoke) georganiseerd in hun land.

15/11/2017

'Beste KaraFun': Hoe kan er worden gezongen zonder verder gebruik van KaraFun te onderbreken?

Vraag

Hoe kan ik KaraFun gebruiken om een nummer op te zoeken terwijl iemand aan het zingen is, zonder onderbrekingen te veroorzaken?
Colleen - Ierland

15/11/2017

15 GIF-bestanden ter uitleg van karaoke

Als een beeld meer zegt dan duizend woorden, dan zegt een GIF er oneindig veel, nietwaar? Hier zijn daarom 15 situaties die je beslist zult herkennen.