Ontdek KaraFun

Al je favoriete karaoke-nummers direct onder handbereik

Duizenden karaoke-titels. Verschillende apps. Maar één abonnement.

29,000 nummers Online karaoke

KaraFun combineert een catalogus met 29,000 online karaoke-nummers met apps voor al je apparaten, zodat je zowel thuis als elders kunt zingen. De hele catalogus en de apps zijn onbeperkt beschikbaar met één abonnement.

Karaoke voor PC

Op je computer

Installeer de KaraFun Player op je Windows pc om geavanceerde functies te kunnen gebruiken (instellen toonhoogte, tempo, gescheiden stemmen, lokale bestanden enz.) en je kunt ook gewoon KaraFun Online gebruiken om te zingen via ongeacht welke browser zonder iets te instelleren (werkt op alle computers).

Karaoke voor iPhone, iPad, Android

Op je mobiele apparaten

Maak gebruik van alle titels op KaraFun (29,000 karaoke-titels) bij vrienden of tijdens de vakantie! Met de mogelijkheid van instellen van toonhoogte of zangvolume en de offline synchronisatie is je volgende karaoke party onder handbereik!

Opgenomen in de studio
Met professionele geluidstechnici

Jouw stem verdient het allerbeste. Wij nemen elke track op met professionele musici en geluidstechnici. Met KaraFun ben jij de ster die straalt!

Luister naar de geluidskwaliteit

Offline synchroniseren

Bewaar je favoriete nummers offline om ze overal en altijd te kunnen zingen (zelfs in het buitenland of op het platteland zonder internetverbinding).

Beschikbaar in KaraFun iPhone, KaraFun iPad en KaraFun Player

Audio-instellingen

Wijzig toonhoogte, tempo en volume van de zang zodat alles is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur.

Beschikbaar in KaraFun Player, KaraFun iPhone en KaraFun iPad

AirPlay

Je hebt je eigen karaoke-party onder handbereik! Stuur tekst en geluid draadloos naar je televisie met the Apple Airplay (iOS) of Chromecast (Android), of met een compatible snoer.

Dit vereist een apparaat dat compatible is met Airplay of Chromecast

Favorietenlijst

Sla de karaoke-nummers die je leuk vindt op in je eigen favorietenlijst. KaraFun synchroniseert de nummers automatisch op al je apparaten, dus dan kan je ze makkelijk vinden waar je ook bent.

Beschikbaar in al onze apps

Dubbel scherm

Met de KaraFun Player kun je de tekst op twee schermen weergeven; een voor het publiek en de andere voor jezelf om alles onder controle te houden.

Beschikbaar in KaraFun Player

Profiteer van onbeperkte toegang tot onze apps en 29,000 karaokesongs. Neem meteen een abonnement!
Zie onze verschillende abonnementen