< Algemene vragen

Hoe installeer je een beta-versie?

De manier om een beta-versie te installeren is verschillend per apparaat.

Windows / Mac

Open het bestand dat je zojuist hebt gedownload (.exe or .dmg) en installeer de software als een normale app.

Bij Windows moet je de standaard installatiemap wijzigen, als je je bestaande KaraFun software wilt houden.

Op een Mac hoef je de app alleen maar een andere naam te geven voordat je hem verplaatst naar de map voor je apps (zoals KaraFun beta).

Android

Met een Android moet je de APK installeren op je telefoon of tablet.

Klik hier als je hierbij hulp nodig hebt.

iPhone

We gebruiken Crashlytics voor ons beta-programma. Als je mee wilt doen met het beta-programma, moet je verzoeken om een uitnodiging op onze contactpagina.

Als je bent geaccepteerd, ontvang je een email van Crashlytics met een uitnodiging. Volg onderstaande stappen zorgvuldig om de beta-versie van KaraFun iPhone / iPad te installeren.

1. Verwijder alle voorgaande versies of KaraFun. Als je Crashlytics al eens hebt geïnstalleerd moet je de app "Crashlytics Beta" verwijderen en de Provisionning Profile onder Instellingen, Algemeen, Profielen (klik hier voor meer informatie).
  2. Open de mail die je van Crashlytics hebt ontvangen, klik op "Check it out"
  3. Volg de procedure tot je wordt gevraagd de Provisionning Profile te installeren. Klik op "Installeren" in de rechter bovenhoek.
  4. Terug op de pagina van Crashlytics, klik je op Installeren. Als je dat hebt gedaan, ben je klaar voor de start!

Click on the images to show a larger version