< Web

Mijn computer zegt me dat ik Flash Player nodig heb. Wat kan ik doen?

Flash Player is nodig om KaraFun Online te kunnen gebruiken.

Je kan dit eenvoudig en gratis op je computer installeren.
  • Ga voor het downloaden van Flash Player naar deze pagina en klik op Downloaden: http://get.adobe.com/fr/flashplayer/
  • Installeer Flash Player door te dubbelklikken op het te downloaden bestand als dit niet automatisch opent.
  • Start je computer opnieuw en open dan je browser.
Nu is je browser compatible met Flash Player.