< Windows


Moet ik de nummers opnieuw offline synchroniseren als ik mijn abonnement opzeg en daarna een nieuw neem?



Wanneer je nummers offline synchroniseert op je computer, worden ze veilig opgeslagen en zelfs niet volledig verwijderd van je computer als je je abonnement opzegt.

Je hoeft niet al je nummers opnieuw te synchroniseren als je huidige abonnement afloopt en je een poosje later een nieuw abonnement neemt.

Je kunt bijvoorbeeld voorafgaand aan je party gebruikmaken van een Party Pass om thuis de tracks offline te synchroniseren en een andere Party Pass gebruiken een paar uur voordat het feest begint om de KaraFun Player te activeren met alle nummers die al waren gesynchroniseerd voor offline gebruik.

Vond je deze uitleg behulpzaam?




Laat een reactie achter

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.

Vond je geen antwoord op je vraag in het Helpcentrum? Neem contact op met ons team om de vraag te stellen.