Hoe kun je de wachtlijst gebruiken

1. Dubbelklik op een nummer om het toe te voegen aan de wachtlijst
  2. Je kunt ook rechts klikken op een nummer en "Toevoegen aan de wachtlijst" selecteren
  3. Wanneer het nummer in de wachtlijst staat, kun je de volgorde veranderen door het naar de gewenste plek te schuiven
  4. Om de instellingen van een nummer aan te passen, kun je met de muis erboven gaan hangen en links klikken op het icoon "Instellingen"
  5. Je kunt de naam van de zanger toevoegen en de volumes, de toonhoogte en het tempo aanpassen
  6. Je kunt het nummer overslaan tijdens het afspelen door te klikken op het icoon links onder op het tekst-scherm
  7. Om een nummer uit de wachtlijst te verwijderen, kun je rechts klikken en "Uit de wachtlijst verwijderen" selecteren