Hoe kun je de offline-modus gebruiken

1. Blader door de catalogus, zet je cursor op een nummer en klik rechts op het icoon "Downloaden"
  2. De icoon wordt blauw, wat betekent dat het nummer is opgeslagen
  3. Het nummer zal ook worden toegevoegd aan je "Offline"-lijst
  4. Elk nummer van je offline-lijst kan voortaan worden afgespeeld zonder internetverbinding
  5. Je kunt ook de beste nummers van je catalogus automatisch downloaden door te klikken op "Account" en vervolgens op "Mijn account"
  6. Klik op de tab "Offline"
  7. Klik op "Downloaden" en selecteer de nummers die je wilt downloaden
  8. Deze worden automatisch toegevoegd aan je offline-lijst