Blog

01/07/2017

De ideale playlist voor je car‑aoké!

De reis naar de vakantiebestemming kan eindeloos lang lijken. Voordat je gaat inladen, kan je de reis beter even voorbereiden.

Of je je nu in Frankrijk, de VS of in Australië bevindt, is het eigenlijk wel mogelijk om 24 uur zonder muziek te overleven? En als wij je nu eens vertellen dat we de perfecte mix hebben gevonden tussen radio en tijdverdrijf onderweg: de car-aoké.

21/06/2017

Organiseer de perfecte karaokeparty voor kinderen

Met de komst van programma's voor kinderen als The Voice Kids, gecombineerd met het succes van artiesten die jong zijn begonnen (Justin Bieber, Taylor Swift, enz.) en zelfs tv-series met veel muziek erin als Glee, is de muziek scene voor de jongere generatie ontstaan. Zingen wordt steeds populairder onder jongeren.

Geen paniek; het idee voor het volgende verjaarspartijtje is zo helder als de hoge noot die Christina Aguilera al haalde toen ze pas 15 was... organiseer een karaokeparty voor kinderen!

We hebben ontzettend veel ideeën om het partijtje te laten slagen: de kids willen straks niet anders meer!

20/06/2017

'Beste KaraFun' - Wat is de beta van KaraFun?

Vraag

Ik heb gezien dat er een beta-center bestaat. Wat is dat precies en hoe werkt het?
Tony uit Londen

19/06/2017

Zet het geluid harder voor het 'Fête de la Musique'!

Het Fête de la Musique dat in Frankrijk in 1982 door Jack Lang is ingesteld, is een muziekfestival in de openlucht. Oorspronkelijk was het bedoeld voor de Fransen om het aanbreken van de zomer te vieren. Sinds de oprichting 35 jaar geleden wordt het feest gevierd in 750 steden en 120 landen.

Het is een goede gelegenheid om plezier te maken op straat en om... te zingen!

16/06/2017

Waarom is het zo belangrijk om te zingen op Vaderdag?

18 juni is Vaderdag: een uitstekende gelegenheid om met het gezin gezellig bijeen te komen ter ere van je vader. Of hij nu een zorgzame vader is, hij je altijd verwent of eerder je biechtvader is, hij is de beste en dit is het moment om hem dat te bewijzen!