Live op KaraFun

De nieuwste artikelen

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Hoe het danst, Atje voor de sfeer en Señorita die...

KaraFun, je beste vakantievriend!

Wat gaat overal met je mee, zelfs op vakantie? Wat raak je nooit kwijt? Wat maakt alleen geluid als jij dat besloten hebt en maakt de hele familie blij als je het tevoorschijn haalt?
Fout, het is niet Bobby je Malteser leeuwtje. Het is KaraFun!

Zo is het maar net, er kan geen sprake van zijn dat je je vaste muziekafspraak afzegt, zelfs (of eigenlijk vooral) in de vakantieperiode. Je hoeft je echt niet verplicht te onthouden van karaoke. Als je besloten had dan maar thuis te blijven om door te kunnen gaan met karaoken of dat je je spaarrekening leeg wilde maken om de karaokeboxen in Japon te kunnen bezoeken: er zijn geen beperkingen meer. KaraFun volgt je overal!

Hier kan je een lijst vinden om het meest uit KaraFun te kunnen halen tijdens de zomervakantie.

Lees verder…

Girl Power: een playlist om vrouwen in het zonnetje te zetten

Voel je ook de verfrissende Girl Power wind die op het moment door het land waait? Als de zomer eraan zit te komen, staan de tijdschriften meestal bol van de allerbeste nieuwe diëten op basis van venkel of wortelloof waarmee je tien kilo kwijt kunt raken om weer in je bikini te passen…
Maar deze keer wordt er gesproken over het WK vrouwenvoetbal en de kijkcijfers die nog nooit zo hoog waren! Over de plannen van de NASA om vrouwen naar de maan te sturen, over de terugkeer van de Spice Girls, Wonder Woman, Captain Marvel en ga zo maar door.

Laten we ook de zingende vrouwen eens in het zonnetje zetten, met een speciaal samengestelde playlist.

Lees verder…

De 10 fun facts over karaoke die je misschien hebt gemist

Sinds de jaren 1970 wordt karaoke alsmaar populairder, en dit tot ver over de grenzen van Japan waar het is ontstaan. Inmiddels is het een heus maatschappelijk fenomeen geworden en kan nu aanspraak maken op de titel 'wereldwijd populairst cultureel gebruik'. Als karaokeverslaafden denken we alles te weten van onze lievelingsactiviteit, maar dat is niet altijd terecht... Hier volgen een paar fun facts over karaoke die je misschien hebt gemist.

Lees verder…