Live op KaraFun

De nieuwste artikelen

10 hits waardoor we ons eensgezind gaan voelen

Deze hits zorgen voor het tegengestelde effect van een stinkbom: zodra je ze laat horen, komen de mensen bij elkaar en zingen ze de alom bekende refreinen uit volle borst mee. Dat komt vooral door hun vurige, opzwepende melodie en hun simpele tekst… De positieve boodschap — waarin familie-, vriendschaps- of liefdesbanden worden geroemd — is heel belangrijk voor het enthousiasme om deze liedjes met zijn allen te zingen en zich voor een moment echt één te voelen.

Lees verder…

Het is Halloween! Klaar om te zingen?

Als je allergisch bent voor suiker, snel hartkloppingen krijgt of als je een fobie hebt voor uitgeholde pompoenen en enge clowns, sluit je dan maar de hele dag op en doe niet open voor vreemden, want... het gevreesde moment is nabij… Hel en verdoemenis, Halloween komt eraan!

Om dit moment aangenamer te maken en alle angsten uit te drijven biedt KaraFun je een kleine selectie titels om bij volle maan uit te brullen, een algemene-ontwikkelingstest voor Halloween-muziek en zoals gewoonlijk ook een paar tips voor een geslaagde karaoke party!

Lees verder…