It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Informatie voor de Pers

Sleutelelementen

Zing dans en lach!

KaraFun biedt een online karaokeaanbod van meer dan 56,000 titels, opgenomen in een studio, toegankelijk via onze Windows, Mac, iOS et Android apps, via een van onze premium formules (weekpas of maandabonnement).

Onze producten en diensten zijn bestemd voor zowel particulieren als professionele gebruikers!

Wilt u een leuke avond met vrienden of bent u manager van een horecabedrijf op zoek naar een simpele, betrouwbare en complete activiteit om uw klanten bezig te houden? Onze oplossingen zijn aanpasbaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

KaraFun maakt het u met name mogelijk om de naam van de zangers aan te passen, de wachtlijst te beheren via de mobiele telefoon of tempo en toonhoogte aan te passen voor nog meer fun.

U kunt de titels van KaraFun tegenkomen in talloze karaokebars, van Parijs tot Los Angeles!

Laat het feest dus maar beginnen!

Note
KaraFun wordt altijd geschreven met een hoofdletter K en F. Het is maar dat u het weet!

Tijdlijn

1995

Een eerste versie van MS-Dos van KaraFun is online :)

2005

De eerste officiële versie van KaraFun Player voor Windows is online.

2011

KaraFun richt zich op een 100% connected aanbod voor verschillende platforms (Windows, Mac, iOS, Android), en in de vorm van een abonnement.

2013

De catalogus overschrijdt de grens van 20000 titels, een belangrijk moment voor alle zangers, geluidstechnici en muzikanten die bijgedragen hebben aan de productie ervan.

2017

KaraFun opent de eerste officiële KaraFun Bar en de grootste karaokebox van Europa, in Lille.

Visuele identiteit

Do you want to use KaraFun logo on your website, blog, paper? Here's the list of official logos you may use. If no element matches your need, feel free to contact us and we'll provide you with adequate visual elements.

Standaard formats voor web en print

De perskit downloaden

News from the singing world

De blog van KaraFun biedt alle karaoke- en muziekactualiteiten rond onze producten en de nieuwste producties. Maar we vergeten de fun niet! Neem eens een kijkje tussen de onderwerpen die zeer gevarieerd en interessant zijn: een beetje cultuur, geschiedenis, spelletjes, goede ideeën, tips, enz... Een brede kijk op de wereld van karaoke samengesteld door liefhebbers.