It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Je karaokeparty's worden nog leuker met selfies!

Het feest is in volle gang, alle deelnemers aan de karaokeparty vermaken zich kostelijk met lachen en zingen. Je plagerige zangpartner roept ineens vrolijk uit: 'Als jij het gezicht eens zou kunnen zien dat je trekt als je aan het zingen bent!'

'Dat kan ik nu net wel!',
kun je dan antwoorden, want je bent immers een blije, knappe en gevorderde KaraFun-gebruiker.

De app kent namelijk voortaan deze mogelijkheid, die gaat zorgen voor nog meer 'fun' en slappe lachsalvo's tijdens je karaokeparty's: de foto-optie! Je kunt nu je foto's of selfies direct naar het scherm sturen om alle aanwezigen ervan mee te laten genieten. En het weergeven van foto's belemmert het gebruik van de karaoke helemaal niet, want ze komen onderaan in beeld te staan en de teksten van je favoriete nummers blijven gewoon voorbijkomen. Het is heel simpel om je foto's te delen, het enige lastige kan zijn om serieus te blijven zingen als je gezicht of dat van je vrienden op het grote scherm verschijnt!

Kers op de taart: als het feest is afgelopen, kun je de magie nog laten voortduren door de foto's onderling te delen. Je kunt namelijk de foto's die je leuk vindt downloaden, of zelfs alle weergegeven foto's, en je kunt ze ook delen op sociale media als Facebook of Instagram.

Hoe kun je toegang krijgen tot deze foto-functie?

1 Allereerst moet je KaraFun Remote activeren. Dit is de afstandsbediening waarmee je met een smartphone of een tablet het hoofd host-apparaat kunt bedienen, waarmee de karaoke wordt afgespeeld. Om deze functie afstandsbediening te activeren, ga je naar het menu Instellingen als je de mobiele app gebruikt, of, als je de software gebruikt, onderaan links op je scherm.

2 Nu kun je je smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening.

3 Scan de QR code die verschijnt met de speciaal hiervoor bestemde app (er bestaan veel apps hiervoor, gratis te verkrijgen op de app-platforms (App Store voor iPhone of Play Store voor Android). Nu kun je je gebruikersnaam invoeren en dan bij de tab Autorisaties alle autorisaties instellen die je wilt toekennen aan aangesloten gebruikers.

4 Vervolgens kun je weer meedoen met de lopende karaokesessie en foto's nemen door op het icoontje fotocamera te drukken dat bovenaan op je afstandsbediening wordt weergegeven. Alle andere deelnemers kunnen dat ook doen. Naast het versturen van foto's zijn er nog andere features toegankelijk dankzij KaraFun Remote, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid voor alle deelnemers om samen de titels uit de catalogus door te nemen, het afspelen van de lopende titels te beheren, favorieten toe te voegen aan de wachtlijst of het volume of de toonhoogte van de nummers aanpassen aan het eigen register: https://www.karafun.fr/help/case-study/control-karafun-remote-iphone- ipad.html

5 Als je wilt, kun je alle foto's die genomen zijn gedurende de party terugvinden op je eigen account (https://www.karafun.com/my/), bij de tab Mijn party's. Uiteraard gaat het om de jouwe en die van de andere deelnemers!

6 Je kunt nu alle foto's of degene die je interesseren downloaden. Ook kun je deze foto's rechtstreeks delen op je favoriete sociale media.

Als je een technisch probleem tegenkomt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het KaraFun Team.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 49,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!