De beste hits om deze zomer te zingen

O de zomer ❤️☀️… We zouden je niet kunnen zeggen of het de hitte is of het vitamine D-shot dat deze uitwerking heeft, maar er zijn nummers waarvan we ongelofelijke zin krijgen om te dansen of keihard te zingen op duivelse ritmes. Uiteraard hebben de platenlabels dat ook goed begrepen en komt er elk jaar een serie nieuwe zomerhits uit. Laten we eens kijken wat de beste hits van 2021 zijn om deze zomer te zingen.


De Hits van 2021 om deze zomer te zingen: iemand fluistert ons in dat we een zekere Lil’ Nas X in de gaten moeten houden

Lil’ Nas X! Ach ja, je moet zijn hit “Old Town Road” wel gehoord hebben die in 2019 uitkwam en 17 weken bovenaan de hitlijsten stond, en waarmee hij het record verbrak dat in het bezit was van Mariah Carey en de Boyz II Men met het nummer "One Sweet Day".

De rapper, die intussen zijn coming out heeft gehad, komt terug met “Montero (Call Me by Your Name)”, een heftige titel die sinds de release veel inkt heeft doen vloeien, aangezien het nummer beschouwd werd als 'godslasterlijk' door een aantal puriteinen (die overduidelijk niets van zomerhits begrijpen).

En aangezien Lil’ Nas X niet iemand is van halve maatregelen, heeft hij om de release van het nummer met zijn fans te vieren 'duivelse gympen' van een beroemd merk laten personaliseren (666 om precies te zijn). Simpele sportschoenen van niets voor het armzalige bedrag van 1000 dollar, die in een paar uur allemaal zijn verkocht en, hou je vast, gevuld zijn met menselijk bloed in de holte van de zool 💉. Dat zou jij ook wel willen, niet?

Hoe dan ook, “Montero” is een hit geworden die in verschillende landen rechtstreeks naar nummer 1 van de hitlijsten schoot.

De beste zanghits van 2021 volgens de redactie

Op de redactie konden we het in afwachting van het mooie weer niet laten wat pareltjes die daar bij horen voor jullie op te diepen.
Behalve het schitterende “Montero (Call Me by Your Name)” waarover we het hierboven al hadden, zijn hier nog een paar hartstochtelijke nummers voor de zomer van 2021.
Laat je meeslepen!

Beautiful Mistakes” – Maroon 5
Peaches” – Justin Bieber
Leave the Door Open” - Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic
Rasputin” - Majestic, Boney M

Een nostalgiemomentje: de beste muziek om deze zomer te zingen in flashback mode

Onder de zomerhits van 2021 zijn er klassiekers die nooit uit de mode raken en absoluut op je playlist moeten komen te staan, zo lekker zijn ze.

Een paradijselijke duik met “Surfin’ USA” van The Beach Boys: een liefdesgeschiedenis van Brian Wilson, de zanger van de legendarische groep The Beach Boys, heeft hem geïnspireerd tot de titel Surfin’USA. Dankzij de broer van zijn vriendin slaagde hij erin alle goede surfspots van de Californische kust op een rijtje te zetten en er een nummer over te schrijven. Mooi, nietwaar?

Het geheim van het cultnummer “La Isla Bonita” van Madonna: La Isla Bonita zou oorspronkelijk niet door Madonna worden gezongen, maar door de King of Pop, Michael Jackson, die dit echter weigerde. De hele wereld heeft gedanst op deze ode aan de latino cultuur… en het nummer heeft de verkoop van Spaanse jurken in no time laten ontploffen!

Whenever Wherever” heeft Shakira beroemd gemaakt: de titel Whenever Wherever (Suerte in het Spaans) gaat over afstandsrelaties. Na de release van dit nummer heeft de Colombiaanse zangeres Shakira 2 Grammy Awards gewonnen en haar eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood gekregen, wat een klasse!

Despacito” van Luis Fonsi of een niet-gewaardeerde toe-eigening: in 2017, enkele dagen voor de presidentsverkiezing in Venezuela, heeft president Nicolas Maduro zich dit nummer met meer dan 7 miljard views op YouTube voor politieke doeleinden toegeëigend. Deze smakeloze marketingoperatie heeft Luis Fonsi woest gemaakt.
Een zomerhit moet een zomerhit blijven! Kom op, zeg!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 44,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!