It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

De Beste Nummers voor Karaoke

"Simply the best", zong Tina Turner. Hier is een afspeellijst met onze beste karaoke nummers, voor de beste community karaoke zangers!

Je neemt jouw passie als zanger serieus, je neemt geen genoegen met karaoke videos uit de jaren '90 (het is tenslotte 2021) en wanneer een karaoke avond zich voordoet dan eis je gewoon het beste.

Maar goed dat we 100% van onze tracks intern produceren zodat jij van studio-kwaliteit nummers kan genieten en dat deze en de backing tracks de best mogelijke reproducties zijn. Onze beste karaoke nummers zulle jouw zang verbeteren, jouw optreden ondersteunen en je muzikaal talent vergroten (je ziet er een stuk jonger en knapper uit!). Ok we kunnen dat laatste niet beloven maar Mariah enCéline hebben niets meer dan jij en dankzij de liedjes in onze BEST OF afspeelijst durven we te wedden dat jij ze allemaal in de originele toon kunt zingen. En als je toch een extra steuntje nodig hebt, verander dan van of pas het volume van de zang aan via één van onze apps en je publiek en stembanden zullen vragen om een toegift.

Geschikt voor alle stemmen en gecertificeerd door karaoke fans van over de hele wereld , KaraFun heeft alles wat jij wil om je in de schijnwerpers te plaatsen!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 57,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!