Duet-Liedjes voor Karaoke

Een duet zingen in karaoke is even lonend als uitdagend. Stemmen kunnen samen slecht klinken, de ene stem is harder dan de andere...

Het zingen van een duet vereist soms wat voorbereiding, maar gelukkig is een karaokesessie een super goede manier om duetten te ontdekken en natuurlijk om duo's te maken. Nadat je het nummer hebt gekozen moet je alleen nog kiezen welke zanger jij gaat zingen op basis van je stembereik.

Zodra de duo's zijn toegewezen hoef je alleen nog maar de woorden op het scherm te volgen. KaraFun maakt het je makkelijk om jouw tekesten te volgen want we gebruiken voor verschillende zangers andere kleuren, zodat je altijd weet wanneer het jouw beurt is.

Voor de delen die je samen zingt kan je proberen om in verschillende octaven te zingen, vooral als je duo uit een man en een vrouw bestaat, of in harmonie, wat betekent dat je de één de hoofdmelodie zingt, terwijl de ander deze in de derde of vijfde majeur zingt. Harmonieën creëren aangename akkoorden, maar het vereist veel precisie en synchronisatie zodat alle noten tegelijkertijd worden aangeslagen. Je moet gefocust blijven op je eigen zang en niet in de war raken door de stem van je partner.

Klaar voor een duet? Daar gaan we!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 45,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!