Karaoke Countryliedjes

Vanaf het begin al was Country Muziek zich voortdurend aan het ontwikkelen. Vooral de fusie met Pop was cruciaal, omdat hier grote artiesten als Taylor Swift, Carrie Underwood en Miley Cyrus uit voortkomen.

Het is een hele populaire genre in Noord-Amerika. Country werd aan het begin van de 20ste eeuw in de Verenigde Staten geboren. Het maakt deel uit van de Amerikaanse cultuur en werd door de Schotse en Ierse kolonisten geintroduceerd, die na een lange dag werken graag samenkwamen en liederen over hun thuisland zongen en gamba's of kaakharp speelden.

Country groeide steeds verder gedurende de 19e eeuw en vervolgens begin 20ste eeuw en werd afwisselend met de komst van Bluegrass, Hillbilly Boogie, Cajun of zelfd de Honky Tonk. Leiders van de beweging zoals The Carter Family, Jimmie Rodgers, Hank Williams en vervolgens Willie Nelson, Johnny Cash en vele vrouwelijke artiesten waaronder de bekende Dolly Parton, Patsy Cline en Emmylou Harris, bloeiden op en werden populair.

Ben jij er ook klaar voor om het zelf uit te proberen? Trek je cowboylaarzen aan, draag je Stetson, neem je banjo erbij en pak de microfoon om echte country karaoke te zingen. Hier is onze speciale country afspeellijst!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 45,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!