Makkelijke liedjes om tijdens de karaokeparty te zingen

Je hebt altijd al eens Karaoke willen proberen en al jouw favoriete nummers al eens gezongen en toch zegt dat stemmetje in je hoofd dat je niet goed genoeg bent? Laten we die angst samen overwinnen!

Zingen onder de douche of zingen voor een scherm (met of zonder publiek) zijn twee totaal verschillende ervaringen. Om bij dat laatste jouw eventuele stress niveau te laten dalen staan we voor je klaar en willen we je er aan laten herinneren dat karaoke als een hobby moet zijn, een leuk, ontspannen moment die je samen met je familie, vrienden of collega's deelt. Niemand is hier om te oordelen en niemand wordt beoordeeld.

Of je nu goed of vals zing, als een pro overkomt of niet, wat maakt het uit? Karaoke geen wedstrijd en of je nu een mooie stem hebt of zingt als een valse gitaar, het mag allemaal. Maar als je in die tweede categorie valt, raden we je aan te beginnen met een makkelijk nummer.

En daarom hebben wij een selectie liedjes met een laag tempo, eenvoudige en herhalende songteksten, bekende nummers… Veel criteria die je zangleven net een beetje makkelijker maken.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 45,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!