It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Karaoketitels om 'fun' te maken

Liefhebbers van karaoke zeggen het allemaal: dankzij een karaokesessie kun je goed ontspannen, alle stress die je hebt opgedaan tijdens de werkweek van je af laten glijden, je 'laten gaan' en een avondje heerlijk lachen met je kameraden of je collega's.

Om ten volle te kunnen profiteren van deze stevige dosis fun, moet karaoke niet al te serieus worden genomen. Het beste is wat afstand te houden en te beschikken over een gezonde dosis zelfspot. Je vrienden zitten niet klaar in een rode stoel die wellicht niet zal draaien als je de fout in gaat!

De keuze geboden in onze catalogus met karaokenummers is enorm, dus waag je niet aan monumenten die vocaal heel link kunnen zijn als je daar niet goed genoeg voor zingt, er zijn zoveel leuke liedjes om uit te kiezen dat je jezelf niet tekort moet doen.

Aarzel ook niet om te kiezen voor titels waarvan je vindt dat ze ouderwets zijn, super simpel om te zingen, nummers die iedereen kent of dat het je reinste meezingers zijn. Baseer je keuze niet alleen op je muzieksmaak, maar ook of de gekozen karaokesong bij de meeste deelnemers in de smaak zal vallen. Je kunt ervan uitgaan dat als je kiest voor een obscuur en onbekend groepje dat jodelt op metal-jazz-musette, je de handen niet bij iedereen op elkaar krijgt. Alhoewel... Maar om er zeker van te zijn dat je je niet vergist, stellen we je hier een bescheiden assortiment fun nummers voor karaoke voor, waarmee je veel minder risico loopt. Volg de gids!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!