De ultieme karaoke-playlist voor Halloween om al je vrienden zingend te laten griezelen!

Begin je door je goede ideeën voor je Halloween-feest heen te raken? Heb je er al eens aan gedacht te gaan zingen? Put inspiratie uit onze Halloween karaoke playlist!

Klassieke Halloween, klassieke Rock!

Zijn je vrienden stevige rockers? Compleet met leren jacks? Onze playlist neemt je mee naar de highways to hell met titels alsTainted Love” van Marilyn Manson, om je reis wat tempo te geven.

Je hebt vast het bekende “Come And Get Your Love” wel eens gehoord van de filmmuziek van The Gardians of the Galaxy!The Witch Queen of New Orleans”, een titel van deze zelfde groep, Redbone, zorgt voor een gejaagde groovy sfeer, met een tikje nostalgie naar de 60’s. In deze dark hippy stijl is er ongetwijfeld een kostuum te vinden!

Als de monsters gaan dansen...

Lady Gaga is daar een van, en ook jij kan tijdens je feest jouw "kleine monsters" uitnodigen op de dansvloer. Laat de harige beentjes bewegen met de bezweringen van David Bowie op “Magic Dance”! Hou je meer van de sfeer van eind jaren 2000? De geïmproviseerde dansjes op Rihanna en haar Disturbia” tonen absoluut dat ook gêne een soort horror is.
Met een ander type afschuw kunnen ook de polonaise en de macarena opties zijn, maar je moet je gasten nu ook weer niet traumatiseren, wel?

Alternatieve Halloween, om je underground-kant te cultiveren

Mis je de avonden in de CBGB, de favoriete club van de Talking Heads? Hoe zou deze concertzaal er met Halloween uitzien? Dit is het moment om het te testen met veel “fafafafa”'s dankzij het beroemde “Psycho Killer, geschreven door David Byrne en verschenen in 1977.
Ook het meer hedendaagse “Emperor's New Clothes” van Panic! At The Disco is aan te bevelen: dé gelegenheid om in alle afgrijzen te chillen.

Op en top classy met de coole gruwelstroming

Met titels alsWitchcraft” van Frank Sinatra of “Spooky” van Dusty Springfield, ben je er zeker van je feest een zekere klasse mee te geven.
Wie elegantie zegt, hoeft niet noodzakelijkerwijs stijfheid te zeggen, want met de vloeiende ritmes van deze nummers, die qua stijl tussen jazz en bossa-nova hangen, houden we ons bij gruwel die subtiel is, maar minstens zo ijzingwekkend.
Voor wat betreft heksenverhalen in jaren 50-stijl, is de titelsong “Agatha All Along”, uit de serie WandaVision, een goede keuze. Verzeker je ervan dat iedereen weet naar welke serie dit verwijst.
Je zou immers kunnen denken aan een retro Halloween voor volgend jaar...

Bliksem of blues?

Blues en soul mogen natuurlijk niet ontbreken, beheks je omgeving dus met het bekende "I Put A Spell On You," oorspronkelijk geschreven door Screamin’ Jay Hawkins en vervolgens gecoverd door Annie Lennox. Zingen is ook een magische kracht, een duistere energie die ons op laat staan van onze stoelen om deel te nemen aan het feestgedruis. Ideaal voor al je kleine duiveltjes blijft toch Bad Moon Rising” van Creedence Clearwater Revival. Een slechte maan maar een heerlijk feest in het vooruitzicht.


Nu hoef je alleen nog maar in de benen te komen en de microfoon te pakken!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 45,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!