Vier feest op niveau met KaraFun Web!

Overweeg je een karaokeparty tijdens de komende feestdagen? Dan hebben we goed nieuws, we hebben heel wat nuttige tips voor je over hoe je iedereen aan het zingen kunt krijgen!


💿 Zorg voor de perfecte familiemix

Het vinden van de perfecte nummers om met de familie te zingen is de sleutel voor een avondje naar hartenlust samen zingen! Onze karaoke-experts hebben wat tips verzameld om de juiste nummers te kiezen!


Lees het artikel

📲 Plan van te voren met standaardplaylists

Goed, je selectie kerstfavorieten is klaar en wat nu? Wat dacht je van het samenstellen van je eigen playlists in onze apps voor iOS en Android! Ga naar Mijn nummers, en maak in slechts een paar klikken je eigen selectie!


Lees het artikel

🎁 Kerstcadeau: zingen!

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau-idee voor onder de kerstboom? Geef een zanggeschenk met de KaraFun geschenkbon die van 1 tot 12 maanden geldig blijft!


Bekijk onze geschenkbonnen


🎉 Nieuw! Professionele gebruikers krijgen een permanente QR-code op afstand

Professionele gebruikers, we hebben jullie gehoord! We hebben een kerstpresentje voor jullie! Nu kun je ervoor kiezen om je permanente URL op afstand te ontvangen, zodat je je QR-codes kunt printen en ze in je zalen kunt weergeven!

Ga naar 'Voorkeuren' in je account op onze website om deze nieuwe optie te activeren!Iedereen bij KaraFun wenst je een vrolijk kerstfeest en een goed uiteinde!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 45,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!