It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Zing Disney-nummers tijdens een familiekaraoke!

Een familiebijeenkomst is altijd een goed gelegenheid om de microfoons tevoorschijn te halen (of elk daarop gelijkend voorwerp) om lekker te zingen tussen de kaas en het dessert! Geen middagslaapje over wandeling meer om het eten te laten zakken, met KaraFun wordt je televisie een karaokescherm en wordt het even gezellig als sportief!

Wat is er nu mooier dan eenDisney-playlist om iedereen op één lijn te krijgen? Het Disney-universum neemt klein en groot mee op muzikaal avontuur in duo's of solo's. Van 'Encanto' tot 'The Lion King of 'Frozen', laten we de allerbeste filmmuziek eens doornemen om te zingen tijdens je familiekaraoke !

'Encanto', het wereldwijde succes

Het nieuwste sprookje van de Disney-studio, 'Encanto', gaat over de avonturen van een Colombiaanse familie waarvan de leden buitengewone krachten ontwikkelen. “De familie Madrigal” is een verhaal dat zingend wordt verteld en deze filmmuziek zal zorgen voor het succes van de animatiefilm.

Eén lied springt er met kop en schouders bovenuit: 'Don't Talk about Bruno' heeft de top van de Amerikaanse hitlijsten bereikt en zelfs Adèle onttroond! Dat was al bijna 30 jaar niet meer met een Disney-song gebeurd (de laatste was 'A Whole New World'). Een paar weken na de release heeft de 60e Disney-film zich werkelijk onderscheiden door zijn populariteit op de sociale media. De fans zijn begonnen dansjes en cosplays te maken op basis van liedjes en personages van 'Encanto'. Nieuwe klassiekers voor je karaokparty!

Het is niet het eerste succesnummer van Disney

Er zijn ontzettend veel hits die voortkomen uit Disney-films, maar wij houden het hier bij de TOP 5 van hun grootste successen, vertaald beschikbaar in KaraFun om wereldwijd te worden vertolkt:

  • 'Belle en het Beest' (of Eeuwenoud verhaal) in 'Belle en het Beest (1991): een cultnummer waarin de twee personages een sprookjesachtige wals dansen, die het begin van hun verliefdheid inleidt.
  • 'A Whole New World' uit 'Aladdin' (1993): dit duet van Jasmijn en Aladdin dat vertaald is in 7 talen wordt gezongen tijdens hun romantische tocht op een vliegend tapijt.
  • 'Can You Feel the Love Tonight' uit 'The Lion King' (1994): een ballade gecomponeerd door Sir Elton John, die de Oscar voor de beste filmmuziek heeft gewonnen en het jaar daarna een Golden Globe.
  • 'Colours of the Wind' uit 'Pocahontas' (1995): een aandoenlijk verhaal gezongen door de heldin, waarin de jonge Indiaanse over haar cultuur vertelt aan John Smith, een Britse zeevaarder die 'De Nieuwe Wereld' is komen koloniseren.
  • 'Let it go' uit 'Frozen' (2013): dit bevrijdende lied, beschikbaar in 10 talen heeft geen introductie nodig, het wordt wereldwijd gezongen door klein en groot. Deze titel is overigens beschikbaar in Mandarijn, inclusief begriptekens en klanktekens!

Onze Disney-playlist is beschikbaar in talloze talen en bevat meer dan 100 titels: zo kun je een, twee of drie nummers lang helemaal worden ondergedompeld in je favoriete tekenfilms! Solo of in duet, de hits van Disney zijn altijd karaoke-klassiekers. Wacht dus niet langer en ontdek de nieuwste hits van 'Encanto' in het Frans, Engels of Spaans. Zingen maar!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 52,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!