It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Hoe organiseer je een karaokefeest?

De uitnodigingen zijn verzonden...dit weekend organiseer jij een karaokefeest! Voordat je de salontafel wegschuift, de microfoon aansluit en het volume hoger zet, moet je voorbereid zijn: hier zijn 3 tips om je publiek te boeien en een succesvol karaokefeest te geven!

  • Mix muziekgenres
Iedereen heeft een ander zangprofiel: de beste manier om iedereen plezier te laten hebben is door de muziekgenres te mixen: 70's Rock'N'Roll, 80's Pop , de nieuwste hits... Alle generaties moeten het naar hun zin hebben. Vraag je vrienden naar hun favoriete liedjes en mix ze voor een explosieve cocktail!

In KaraFun Player kun je elk nummer aan een andere zanger toewijzen.

  • Durf duetten te maken!
Naarmate de avond vordert, merk je dat iemand langzaam maar zeker in de bank wegzakt... Ze zijn misschien geen geboren Popstar, en een solo van 5 minuten tijdens een gepassioneerde ballad zal het waarschijnlijk wel erg ongemakkelijk maken. Geen paniek! Stel een Duet voor: het is minder intimiderend en zeker leuker.

De bibliotheek KaraFun biedt een gedeelte 'Duet' aan, ideaal om lekker samen te zingen.

  • Een geweldige Sfeer
Wil je dat je woonkamer verandert in een concertpodium? Denk aan je interieur: dat zal de sfeer van de avond bepalen. Dim die lichten, haal de discobal van de zolder en draag je meest buitensporige pruiken en kostuums!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 59,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!