It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Rocksterren… en fans van karaoke!

Het is mogelijk om de menigte om te krijgen met heftige gitaarsolo's en achter de schermen in de huid van een andere zanger te kruipen als een anonieme fan tijdens een karaoke-sessie. Hier een paar rocksterren die zich daar regelmatig aan bezondigen.

- Yannis Philippakis (Foals), fan van… "You’re The Voice", beroemd gemaakt door John Farnham
"Het is een geweldige ballade uit de jaren 80. In het midden is er een verandering van tonaliteit die ik prachtig vind. Daarbij is het mijn register. Ik vind het heerlijk om dit lied te doen na een paar glazen peperdure lauwe sake, voor een menigte hysterische meisjes, als ik reis door Shibuya, in Japan."

- Ray Davies (The Kinks), fan van… "All Day And All Of The Night", beroemd gemaakt door The Kinks
"Ik was in Austin, Texas, op het festival South By Southwest. Ik ging naar een Koreaanse karaoke-bar met twee vrienden en ik koos ervoor ‘All Day And All Of The Night’ te zingen (een klassieker van zijn groep, The Kinks, nvdj). Niemand heeft me herkend. Ik denk dus dat The Kinks niet erg bekend zijn in Korea…"

- Brett Anderson (Suede), fan van… "Strangers In The Night", beroemd gemaakt door Frank Sinatra
"De nummers van crooners zijn altijd het makkelijkst om te zingen bij karaoke. Dus ik zou ‘Strangers In The Night’ of ‘The Windmills of Your Mind’ kiezen. In de tijd dat ik met Bernard Butler in The Tears speelde, hebben we in Japan getoerd. Daar hebben we een karaoke-sessie gehouden met behoorlijk wat drank. Het was hilarisch. We hebben Ian Brown (The Stone Roses, nvdj) uitgenodigd, want we stonden beide op hetzelfde festival. Maar hij kreeg geen noot uit zijn keel."

- Mark Foster (Foster The People), fan van… "Take On Me", beroemd gemaakt door A-Ha
"Ik doe mijn best om karaokes te vermeiden, want ik ben nogal zenuwachtig aangelegd en lijd vreemd genoeg aan podiumvrees. Maar onlangs heb ik het toch gedaan om de verjaardag van een vriend te vieren en heb ik ‘Take On Me’ gezongen. Toen was ik niet bang meer. Ik heb dat nummer gekozen omdat degenen die voor mij waren deprimerende songs hadden gekozen. Dus ik heb geholpen er een feest van te maken."

- Joe Mount (Metronomy), fan van…"Bullet With Butterfly Wings", beroemd gemaakt door The Smashing Pumpkins
"Ik kan alle nummers aan bij de karaoke, ik ken geen grenzen. Alhoewel, ik doe het echt het beste met de nummers van Billy Corgan, van de Smashing Pumpkins. Ik kan hem heel goed nadoen."

- Marky Ramone (The Ramones), fan van… "Any Way You Want It", beroemd gemaakt door The Dave Clark Five.
"Ik vind dat een geweldig nummer. we hebben het gespeeld met de Ramones en gastzanger Eddie Vedder tijdens een concert in het Palace Theatre van Los Angeles. Het was het laatste nummer van ons laatste concert."

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 59,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!