It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

De meest ongelofelijke gadgets voor karaokefans

Niet alleen viert karaoke hoogtij in het land van de rijzende zon, de Japanners zijn ook ongeëvenaard als het gaat om verzinnen van bizarre en verslavend werkende gadgets. Welnu, we geven je hier een kort overzicht van deze onmisbare maar onnodige zaken speciaal voor karaokefans. Wat zeggen we ervan? Arigatô, natuurlijk.

Douchemicrofoon
Elke amateurzanger zal het bevestigen, het eerste podium waarop hij heeft opgetreden en zich helemaal laten gaan is de douchecabine. Waar niemand je prestaties beoordeelt en de akoestiek geweldig is ongeacht je talent. Hier is dus een heuse waterdichte microfoon. Hij is bestand tegen spatwater maar niet tegen valse noten. Perfect voor oefensessies.

Hoes voor mobiel en Hoes voor laptop
Met je mobieltje tegen je oor, met name als je in een openbare ruimte bent, kun je je passie voor karaoke grenzeloos tentoonspreiden met deze beschermhoezen voor smartfoon, met onder meer veelkleurige dessins. De fameuze slogan die begint met 'Keep Calm' en in verschillende vormen verkrijgbaar is, afhankelijk van omstandigheden en voorkeuren, is ook perfect voor karaokefans in de vorm van een laptophoes. Zo kan je iedereen laten zien dat je het heerlijk vindt om te surfen op de site.

Microfoonlamp
Gezellige intieme sfeer met deze lamp. Afgeleid van de fameuze karaokemicrofoon met een geheel decoratief effect. Uitstekend geschikt voor een nachtfeest, al is hij wel wat prijzig!

Mute-microfoon
Als je omgeving niet gek enthousiast is over je passie voor karaoke of wellicht over de valse noot die je hier en daar ten gehore brengt, is de mute-microfoon voor smartfoon (niet nodig toch om er nog aan te herinneren dat ook mobiele apparaten hiervoor gebruikt kunnen worden) de perfecte oplossing voor iedereen. Het lijkt wel een zuignap maar stelt je in staat om zo hard te zingen als je maar wilt en alleen jijzelf hoort het in je oortjes terug.

Karaokemicrofoon voor iPod en iPhone
Deze 'SingStand' is ontworpen voor fans van karaoke en Apple. Niet alleen voorzien van voet en smartfoonhouder maar ook met een box voor een perfecte weergave.

Pitch Perfect
Dit apparaatje stop je in je mond om te leren zuiver te zingen… Het heeft wel wat van een rubberen speen waarin je een stemfluitje plaatst. De stemfluit verspreidt de trilling in je mond, waardoor je fysiek de juiste toon voelt en dit maakt het makkelijker om hem te reproduceren.

Stemverbreder
In dezelfde categorie is ook deze esthetische en praktische gadget te vinden, waarvan je nooit had gedacht dat het zou bestaan. Er wordt beweerd dat het je stem verbreedt en helpt om goed te zingen. Het apparaatje verbreedt absoluut je mond maar verder is niets gegarandeerd.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 59,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!