Blog

30/05/2018

Tip van de maand: dubbel scherm

'Hoe kan ik ervoor zorgen dat de zangers alleen de karaoke zien en toch zelf de app blijven beheren?'

Heel simpel: activeer de optie dubbel scherm! Deze functionaliteit zorgt voor een tweede scherm waar alleen de tekst wordt getoond, zodat jij gewoon door kan gaan met toevoegen van nummers aan de wachtlijst, de tonaliteit veranderen, enz., met behulp van de KaraFun app.

15/05/2018

Keuken Karaoke: verwen je oren en je smaakpapillen!

Belangrijkste regel van de ongeschreven karaokewetten: uit respect voor de ander zing je nooit met je mond vol! Anderzijds is zingen tijdens je avondeten lang geen gek idee!

Wanneer de geneugten van muziek en voedsel met elkaar worden gecombineerd, vooral als onderdeel van een karaokeparty waarvoor je een gastenlijst hebt opgemaakt en KaraFun op volle toeren draait, is het essentieel om de buiken van de gasten evenzeer te vullen als hun oren! Met dat in gedachten komt er op het KaraFun menu du jour: spetterende, smaakvolle en feestelijke gerechten op muzikale thema's gecombineerd met een delicate selectie van verrukkelijke songs!

14/05/2018

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten, levert dat een perfect akkoord op! Talloze acteurs en muzikanten zijn fan van beide kunsten. Sommigen zijn zelfs zowel acteur, regisseur en muzikant. Ontdek ze hier snel.
01/05/2018

Wat is er te doen in April?

In April presenteren we met trots de nieuwe titels The Story of My Life, In My Blood en Ein Prosit der Gemütlichkeit die deel uitmaken van de 92 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
30/04/2018

Tip of the Month: setting default vocal volumes

In het begin kon je met onze karaoke zingen bij één enkele instrumentale track (hier is een terugblik op de geschiedenis van karaoke). Gelukkig hebben er sinds het ontstaan ervan in 1968 heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden en nu kun je met KaraFun de vocale begeleiding en het achtergrondkoor wijzigen en personaliseren op elk gewenst moment.

Als je je zeker voelt met de microfoon in de hand en nergens bang voor bent, aarzel dan niet om de vocale begeleiding zachter te zetten. Jij bent de ster! Maar als zingen in je eentje voor een publiek je koude rillingen en zweethanden bezorgt, is het best fijn om wat steun te hebben hieraan. Het is mogelijk om dit automatisch in te stellen voor alle nummers uit de catalogus!