It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Sterren in karaokebars

Deze beroemdheden zijn overal ter wereld gesignaleerd. Ze slaan niet op de vlucht als de gelegenheid zich voordoet om te zingen. Integendeel, ze grijpen met plezier de microfoon, op het podium te springen en hun lied met overgave ten gehore te brengen.

Jude Law

Deze Engelse acteur was lang niet slecht toen hij Johnny B. Goode zong en aarzelde niet om gelukkige toeschouwers uit te nodigen op het podium.

Kelly Clarkson

De koningin van de Amerikaanse versie van Idols heeft bewezen ook karaoke-koningin te zijn. Vaak is ze gespot tijdens het zingen van haar favoriete rocknummers zoals de hit van Guns N' Roses, Sweet Child O' Mine.

Rupert Grint (alias Ron Weasley van Harry Potter)

Met een paar van zijn collega's van Harry Potter kan deze acteur meer dan met de toverstaf zwaaien op Zweinsteins Hogeschool. Zijn favoriete titel: (You Gotta) Fight For Your Right (To Party!).

Jack Black

Het is niet verbazend dat de acteur, die ook muzikant en zanger is van Tenacious D, met een microfoon in zijn hand is gezien.

Serena Williams

De superster van het tennisveld is niet bang om in de schijnwerpers te staan. Ze heeft bewezen ook een karaoke-superster te zijn, met haar vertolking van het lied van de kleine zeemeermin van Disney, Under the Sea - The Little Mermaid.

Vin Diesel

Hij heeft ons eraan herinnerd dat muziek ons soms dichter bij elkaar brengt, met zijn gevoelige vertolking van nummers van Rihanna and Maroon 5.

James Corden

De Engelse presentator James Corden blijkt een groot fan van karaoke te zijn en hij neemt op zijn passagiersstoel talloze beroemdheden mee voor een potje karaoke! We hebben hem zingend zien rondrijden met beroemde artiesten als Adele, Stevie Wonder, Justin Bieber en Jennifer Lopez.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!