De meest trendy gelegenheden voor karaoke overal ter wereld

08/08/2016

Karaoke doet het overal ter wereld geweldig! Nu het niet alleen meer de favoriete hobby is van Aziaten na het werk, komen de 'karaoke boxes' als paddenstoelen uit de grond.

Deze privéruimtes om te zingen zijn niet zomaar een mode, maar hebben echt de toekomst. Daarom hebben wij onze favoriete plekken om met je vrienden je longen uit je lijf te zingen voor je op een rijtje gezet.

Lucky Voice - Engeland

www.luckyvoice.com

Met zes locaties tussen Brighton en Manchester heb je grote kans een Lucky Voice tegen te komen. 'De Lucky Voice experience zal je - wij citeren - meest bevrijdende, inspirerende avond zijn, en een memorabele ervaring'. Wie kan dat tegenspreken?

BAM - Parijs, Frankrijk

www.bam-karaokebox.com

Het bewijs dat karaoke hot is, is het feit dat het Parijse BAM de tweede karaoke box in de lichtstad heeft geopend. Als je een weekendje Parijs doet, bezoek dan eerst de Eiffeltoren en daarna is BAM gewoonweg een must om te zingen tot het ochtendgloren.

Blind Dragon - Los Angeles, USA

www.hwoodgroup.com/blind-dragon

Aan de overkant van de Atlantische Oceaan vind je de meest hippe tent voor karaoke. Blind Dragon, dat is gevestigd aan de beroemde Sunset Boulevard, heeft een typisch Aziatische, zelfbewuste en chique decoratie. De eerste Blind Dragon werd zo'n succes dat binnenkort de opening van een tweede vestiging in Dubaï plaats zal vinden.

KaraFun Bar- Lille, Frankrijk

www.karafunbar.com

En als laatste onze grote favoriet (en we zijn uiteraard niet helemaal objectief)! We hebben het er al over gehad, maar we zijn te enthousiast om te zwijgen. Eind 2016 kan je de KaraFun Bar komen ontdekken, de grootste Karaoke Box in Europa met 15 privézalen die allemaal hun eigen, specifieke ervaring bieden met de kwaliteitsgarantie van KaraFun.


Lees verder...

Ik zing vals. Nou en?

Zeker van je zaak zeg je tegen je vriendengroep:...

Een reis om de wereld met zomerhits

Je hoeft geen ster in wiskunde te zijn om het...

Tip of the Month: subscription renewal

To keep the karaoke going, KaraFun subscriptions...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.