Nieuw: KaraFun Android 4.0 is beschikbaar!

15/02/2017

De volledig nieuwe Android Version 4.0 is uitgekomen. Naast een volledig nieuwe interface, vooraf gemaakte afspeellijsten en een speler met een veegscherm, hebben we deze app even snel gemaakt als de andere KaraFun apps. Klaar voor de start!

Wat voor nieuws erin zit? Heel veel, kijk maar eens mee!

Nieuw design

Je zult merken dat de interface geheel vernieuwd is en aangepast aan je smartphones en tablets. Minder handelingen om toegang te krijgen tot nummers en ze te kunnen zingen, een tweede, wegschuifbaar scherm op de smartphones en vaste gedeelten op de tablets. Dat alles om sneller nummers toe te kunnen voegen aan de wachtlijst, grotere toegankelijkheid van de functionaliteiten, enz. Kortom een experience met meer fun!

Aangepaste afspeellijsten

Onze muziekspecialisten hebben een compilatie gemaakt van de afspeellijsten zodat er eentje is voor al je stemmingen, al je evenementen, uit je favoriete muziekperiode en nog veel meer. Als je niet weet wat je moet zingen, dan brengen deze lijsten je misschien op de beste ideeën.

Offline synchronisatie van de beste nummers

Weet je niet welke nummers je offline moet synchroniseren? Te veel keuze? De besluitvorming wordt eenvoudiger met deze functionaliteit. Je kunt hem vinden in je offline parameters. Daar is de optie om automatisch de 50 (of 100, 200) populairste nummers van het moment te synchroniseren om ze te kunnen gebruiken zelfs als je niet over een internetverbinding beschikt. Hier is een korte handleiding voor de offlinemodus.

Nieuwe talen

KaraFun Android is nu beschikbaar in zes talen. Tel maar mee... un, two, drei, quatro, cinque, zes (echt waar, ook in het Nederlands!).

Mini-speler

Deze speciaal voor je smartphone gemaakte mini-speler kan je makkelijk opzij schuiven om meer plaats te hebben. Je hoeft alleen maar op de speler te tikken, hem te verplaatsen naar welke kant je maar wil. Om hem weer te laten verschijnen doe je hetzelfde omgekeerd.

Verbeterde prestaties

Dat is niet met het blote oog te zien maar je zult merken dat je je sneller door de app heen kan verplaatsen.

Bekijk de nieuwe app voor KaraFun Android.


Lees verder...

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten, levert...

Tip of the Month: Setting default vocal volumes

In het begin kon je met onze karaoke zingen bij...

Tip van de maand: Voeg de naam van de zanger toe

Je organiseert een karaokeparty en dankzij de...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.