It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Maak er een zingende dag tijdens je Beste Vrienden Dag!

De Best Friends Day komt oorspronkelijk uit de VS en wprdt op 8 juni gevierd! BF Day is de perfecte gelegenheid voor een dikke knuffel en een attentie voor jouw zus (of broer) van een andere moeder!

Maar voordat je een BFF-ketting gaat kopen, waarom zou je niet jouw vriendenliefde uiten in een nummer? Niets beter dan een beetje één-op-één zangtijd!

Karaoke + vrienden = BFF Best Friends For Ever

  • Zingen voor iemand kan een beetje intimiderend zijn, maar beste vrienden oordelen niet. Door voor jouw beste vriend(in) te zingen wordt je zelfverzekerd en het is een goede manier om een nog diepere band op te bouwen.
  • Karaoke zorgt gegarandeerd voor een leuk moment en het is een geweldige manier om leuke herinneringen te maken, zelfs als je de woorden niet kent (dat kan het nog leuker maken).

Geen idee wat je moet zingen? Liedjes over vriendschap zullen je niet teleurstellen. You've Got a Friend - van James Taylor en Carole King vertelt over de steun en liefde in vriendschap. De samenwerking van de Fab Four gaf ons With A Little Help From My Friends en wie kent de klassieker You’re My Best Friend - van Queen. Om het helemaal af te maken, zijn hier een paar nummers die zeker gewaardeerd zullen worden door jou en je bestie:

  • Een afspeellijst alleen voor de dames! Makkelijk te zingen, hand in hand!
  • En voor jullie jongens, hier is er één die eenvoudig is, met zorgvuldig uitgekozen selecties die jullie leuk gaan vinden!
  • We hebben ook een aantal gemengde nummers, want vriendschap mag niet worden beperkt: hier zijn ze!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!