It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: standaard volumes instellen voor de vocals

In het begin kon je met onze karaoke zingen bij één enkele instrumentale track (hier is een terugblik op de geschiedenis van karaoke). Gelukkig hebben er sinds het ontstaan ervan in 1968 heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden en nu kun je met KaraFun de vocale begeleiding en het achtergrondkoor wijzigen en personaliseren op elk gewenst moment.

Als je je zeker voelt met de microfoon in de hand en nergens bang voor bent, aarzel dan niet om de vocale begeleiding zachter te zetten. Jij bent de ster! Maar als zingen in je eentje voor een publiek je koude rillingen en zweethanden bezorgt, is het best fijn om wat steun te hebben hieraan. Het is mogelijk om dit automatisch in te stellen voor alle nummers uit de catalogus!

Hoe kan je de vocals aanpassen en ze standaard intstellen?

iOS en Android

Om de volumes van een nummer aan te passen, tik je op het scherm en dan verschijnen er verschillende volumebalken. Ga voor het instellen van de vocals voor alle nummers naarInstellingen> Aspelen > Standaardvolume .

Mac en Windows

Met de drie icoontjes in de balk bovenaan links kun je het volume van de vocals van een nummer aanpassen. Om de vocals standaard in te stellen ga je naar Instellingen> Afspelen > Standaardvolume.

Heb je hier vragen over? Ga naar ons helpcenter of onze blog met alle tips.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!