Live op KaraFun

KaraFun: De oorsprong

KaraFun is net 20 jaar oud geworden! Tussen onze eerste versies en de huidige moderne technologieën (online-catalogus, afstandsbediening, nummers die offline gesynchroniseerd kunnen worden) zit een enorm verschil!

Diep in het geheugen van onze computer vonden we een klein juweeltje: de allereerste versie van KaraFun, de versie die zelfs nog voorafging aan onze eerste openbare release. Terwijl de codering van de programma's absoluut is gewijzigd, staat de passie voor het project nog recht overeind!

We konden het niet laten om een paar schermprintjes met je te delen van de allereerste versie van KaraFun, de voorloper van wat inmiddels bekend en geliefd is bij amateurzangers van over de hele wereld!

Lees verder…

De 10 meest gezongen titels van 2017

2017 is een beladen jaar geweest voor de muziekindustrie met het verlies van grote namen als Chuck Berry, Tom Petty en Johnny Hallyday. Maar ook een jaar met verbazingwekkende successen van nieuwe sterren als Rag'n'Bone Man met zijn hit Human, of het enorme onthaal dat het derde album van Ed Sheeran heeft gekend.

Maar wat zijn nu de tien titels die in 2017 het meest zijn gezongen op KaraFun? De resultaten kunnen even verrassend zijn als het succes van Despacito.

Lees verder…