Tip van de maand: je persoonlijke informatie updaten

De gebruikersnaam diva1972 is niet meer op zijn plaats? Sindsdien ben je een groot fan van karaoke geworden en dus heb je besloten jezelf Karaoke4life te noemen? Het updaten van je gebruikersnaam is even simpel als een karaokeparty met vrienden organiseren!

Hier kun je lezen hoe je je persoonlijke informatie kunt updaten, van je gebruikersnaam tot je wachtwoord!

Mijn persoonlijke informatie updaten

Al je persoonlijke informatie (email, verjaardag, voornaam, enz.) kan op ieder gewenst moment worden gewijzigd via Mijn account bekijken. Ga dan naar Mijn gegevens.

Opmerking: de gewijzigde persoonlijke informatie verschijnt rechtstreeks op je facturen (bekijk je facturen op de pagina Mijn bestellingen.

De parameters voor kennisgeving wijzigen

Je loopt het risico onze nuttige tips mis te lopen en ook de updates van onze apps door je af te melden voor onze newsletter, maar als je niet langer mails van ons wilt ontvangen, dan kan deze optie uitzetten op de pagina Mijn gegevens.

Je wachtwoord wijzigen

Op elk gewenst moment kan je je wachtwoord wijzigen op de pagina Mijn gegevens. Daarvoor moet je je huidige wachtwoord kennen, maar als dit niet het geval is, kun je hier klikken om een nieuw wachtwoord te maken.

Je bankgegevens updaten

Het updaten van de informatie met betrekking tot je bankpas kan ook via Mijn account bekijken > Mijn abonnement. Het is wel handig om een paar trucs te kennen om te voorkomen dat je abonnement onderbroken wordt. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Een vraag? Ga naar ons helpcenter of onze blog om nog meer tips te krijgen.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 37,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!