KaraFun, je beste vakantievriend!

Wat gaat overal met je mee, zelfs op vakantie? Wat raak je nooit kwijt? Wat maakt alleen geluid als jij dat besloten hebt en maakt de hele familie blij als je het tevoorschijn haalt?
Fout, het is niet Bobby je Malteser leeuwtje. Het is KaraFun!

Zo is het maar net, er kan geen sprake van zijn dat je je vaste muziekafspraak afzegt, zelfs (of eigenlijk vooral) in de vakantieperiode. Je hoeft je echt niet verplicht te onthouden van karaoke. Als je besloten had dan maar thuis te blijven om door te kunnen gaan met karaoken of dat je je spaarrekening leeg wilde maken om de karaokeboxen in Japon te kunnen bezoeken: er zijn geen beperkingen meer. KaraFun volgt je overal!

Hier kan je een lijst vinden om het meest uit KaraFun te kunnen halen tijdens de zomervakantie.

Ik neem mijn laptop mee

  • Vind ons op internet via onze ergonomische, intuïtieve en hartelijke webplayer.
  • Geef je de voorkeur aan Mac of Windows? Geen stammenoorlog hier, je kunt ook een app downloaden voor een van de twee systemen.

Mijn koffer zit zo al vol genoeg, dus ik neem liever een miniformaat mee.

  • Wij hebben een player voor jou ontwikkeld die aangepast is aan het gebruiken op je iPad.
  • Net als voor je computer, hier ook geen scheve gezichten voor de mobiele telefoons: de app is beschikbaar voor iPhone en voor Android.

Ik heb wat gehuurd en er staat ter plaatse een televisiescherm klaar.

Geniet van comfortabel gebruik op je TV-scherm met KaraFun Android TV beschikbaar op Android TV of via de Fire TV stick.

Als je ervoor kiest je apparaten met een kabel aan te sluiten, is hier een handleiding.

Damned, ik heb een vakantie in een grotwoning gereserveerd en heb dus geen WiFi!

Geen zorg, met de offlinemodus kan je toegang krijgen tot KaraFun en zelfs zonder internetverbinding meezingen. Synchroniseer vooraf je nummers op je apparaat. Meer informatie vind je hier.

Maar dan kan ik dus ook een karaokeparty buiten organiseren!

Nou en of! Je hoeft niet meer te kiezen tussen een karaokeparty of een hele avond lekker in de tuin blijven! Je hebt alleen een projector nodig, een groot projectiescherm, bijvoorbeeld een laken, en KaraFun met je nummers in offlinemodus. Meer ideeën vind je hier.

Ik vertrek morgen al en heb geen tijd meer om een playlist samen te stellen…

No problemo, wij hebben een paar playlists voor je gemaakt voor deze gelegenheid. Zo heb je de zon al bij je en zullen de krekels beslist tjirpen:

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 44,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!