Windows


Hoe kan je de KaraFun Player gebruiken op een extern schermStap 1 - Beeld overbrengen

Je kan je televisie of beamer gebruiken om KaraFun teksten en animaties op een groter scherm weer te geven.

Je moet daarvoor de VGA (blauw), DVI (wit) of HDMI (zwart) toegang gebruiken, afhankelijk van welke beschikbaar is zowel op je computer, je televisie of beamer.Dan kan je in de weergavevoorkeuren 'video copy' kiezen (je scherm kopiëren naar het tweede scherm), of 'extended display' (je desktop wordt uitgebreid tot het tweede scherm).

Als je voor dat laatste kiest, hoef je alleen maar de Dubbele Weergave aan te zetten en het venster naar het tweede scherm te slepen.


Zet de Dubbele Weergave aan

Stap 2 - Geluid overbrengen

In de meeste gevallen is je HDMI kabel in staat om het geluid rechtstreeks over te brengen naar je televisie zonder dat je verder iets hoeft te doen.

Het kan ook zijn dat je een andere kabel nodig hebt om het geluid apart over te brengen, als je computer het geluid niet via HDMI overbrengt, of als je het geluid naar een ander apparaat wil zenden (HiFi, PA...).

Je hebt minimaal een kabel nodig met een 3.5mm aansluiting(mini-jack) die in de audio-ingang van je computer kan worden geplugd (groen), en een Cinch aansluiting (rode en witte stekkertjes) die je in de extra ingang plugt van je HiFi of PA systeem.

Vond je deze uitleg behulpzaam?
Laat een reactie achter

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.

Vond je geen antwoord op je vraag in het Helpcentrum? Neem contact op met ons team om de vraag te stellen.