Karaoke-software Player Mac KaraFun

Aanmaken

Als het niet al is gebeurd, klik dan op de knop hieronder om je account in een paar klikken aan te maken. Je wordt tijdens de gehele inschrijvingsprocedure begeleid.

KaraFun Player installeren

Download KaraFun Mac door te klikken op onderstaande knop en dan "Opslaan op mijn computer" te kiezen. Sla het bestand op je bureaublad op. Dubbelklik op het bestand wanneer dit volledig gedownload is en sleep de app naar je Applicatiemap.

KaraFun Mac vereist Mac OS 12 Monterey of recenter.

Gratis downloaden

macOS 12.0 (Monterey) of hoger vereist

KaraFun Player aan je account koppelen

Voer je KaraFun gebruikersnaam en wachtwoord in. Eenmaal ingelogd, kan je gebruikmaken van alle premium features van je KaraFun Mac abonnement.

In de gratis versie zijn er slechts fragmenten van ongeveer 30 seconden te beluisteren, naast het gedeelte met gratis titels.
Meer weten?

Kies een van onze Premium abonnementen

Alle KaraFun apps zijn gratis, maar haal het meeste uit onze apps met een van onze premium abonnementen.

Alle KaraFun mogelijkheden bieden je onbeperkte toegang tot onze catalogus (58,000 karaoke-nummers) en exclusieve features (offline synchronisatie, afstandsbediening, volledige nummers en meer).