KaraFun Player start niet op.

Foutmeldingen op je computer kunnen verschillende oorzaken hebben.

Hier is een handige controlelijst:
  • Heb je geprobeerd je computer opnieuw op te starten?
  • Heb je geprobeerd KaraFun Player te deïnstalleren en te herinstalleren?
  • Heb je een compatibele Windows-versie (2000, XP, Vista, 7)?
  • Voldoet jouw hardware aan de systeemeisen?
  • Is jouw Direct X versie up-to-date?
  • Zijn jouw grafische stuurprogramma's up-to-date? Klik hier om meer te leren
  • Heb je de juiste codecs geïnstalleerd?
Als geen van deze oplossingen werkt, kun je proberen je computer te scannen en te reinigen. Klik hier om meer te leren. Wees voorzichtig, een vergissing in dit stadium kan leden tot schade aan je besturingssysteem.

Het gebruik van een Windows PC is de beste garantie voor de beste ervaring. Elke virtuele Windowsomgeving voor de andere besturingssystemen (Mac OS, Linux) kunnen onverwachte softwaregedragingen tot gevolg hebben.

Als het probleem nog steeds niet opgelost is, dan kun je contact opnemen met onze technische ondersteuning.