It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Hoe maak ik een nieuwe playlist aan?

Een karaokeplaylist is een geweldige manier op je karaokefesijn voor te bereiden. Selecteer je thema's, sla de nummers op in je playlist en speel ze wanneer het tijd is om met de karaoke te beginnen!

Om een nieuwe playlist aan te maken dien je de volgende stappen te nemen:
  • KaraFun Player opstarten
  • Selecteer het Playlist item in de Bibliotheeksectie
  • Sleep en plaats elk karaokebestand naar het centrum van het venster (of selecteer Toevoegen en selecteer de bestanden die je aan je playlist wilt toevoegen).
  • Klik op Beheer en vervolgens op Playlist opslaan (of druk op CTRL + S)
  • Bepaal waar he jouw playlist op wilt slaan en klik op Opslaan