Kan ik KaraFun bedienen met een mobiele telefoon / tablet?

Ja! KaraFun Mac biedt Afstandsbediening, een exclusieve feature waarmee je de app kunt bedienen met een mobiel apparaat, of het nu je telefoon is, je tablet of wat voor ander apparaat ook met internetverbinding en een webbrowser.

Om Afstandsbediening in te schakelen, moet je KaraFun Mac starten en op Afstandsbediening klikken onder aan de zijbalk.Schakel Afstandsbediening in en scan de barcode van je apparaat of zet het internetadres in je browser (Safari, Chrome, Firefox).

Tot slot geef je een gebruikersnaam in voor deze sessie. KaraFun Mac voert dan de opdrachten uit die jij van je apparaat ernaartoe stuurt.

Als je wilt dat anderen meedoen, laat hen dan ook de QR Code scannen.

Iedereen kan Coördinator zijn, wat inhoudt dat deze gebruiker alles kan controleren. Voor de andere gebruikers kan je standaard-toestemming instellen onder het tabje "Toestemming". Als Coördinator kan je bijvoorbeeld besluiten uitsluitend toestemming te geven de wachtlijst in te zien of de anderen ook de mogelijkheid te geven zelf nummers aan de lijst toe te voegen.Let op: voor KaraFun Mac heb je een permanente internetverbinding nodig. Zonder een stabiele internetverbinding zou Afstandsbediening wel eens minder goed kunnen werken.

Vond je deze uitleg behulpzaam?

icn Comment black

Laat een reactie achter

Log in om een reactie achter te laten.


Vond je geen antwoord op je vraag in het Helpcentrum? Neem contact op met ons team om de vraag te stellen.