It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kan ik KaraFun bedienen met een mobiele telefoon / tablet?

Hij is er! KaraFun biedt Afstandsbediening, een exclusieve functie waarmee je de app kunt vanaf een extern apparaat bedienen. Of het nu uw telefoon, tablet of een ander apparaat is, zodra je een internet verbinding hebt en een webbrowser dan kan je nu ook remote karaoke zingen.

Om Afstandsbediening te activeren, start je de KaraFun-toepassing en klik je op het pictogram Afstandsbediening (zie hieronder).

Schakel de Afstandsbediening in en scan de streepjescode van je apparaat of voer het internetadres in de browser van je apparaat in (Safari, Chrome, Firefox).

Voer vervolgens een gebruikersnaam in voor deze sessie en Uw KaraFun-toepassing zal dan de opdrachten volgen die je vanaf je apparaat verzendt.

Als je wilt dat anderen ook mee kunnen doen, laat ze dan ook de QR-code scannen.

Iedereen kan Coördinator zijn, dit betekent dat alle controles aan deze gebruiker worden gegeven. Voor de andere gebruikers kan je standaardrechten instellen op het tabblad "Machtigingen". Als Coördinator kun je bijvoorbeeld besluiten om andere gebruikers alleen de Song Queue te laten zien, of ze de mogelijkheid te geven om zelf nummers aan de Queue toe te voegen.Opmerking: je KaraFun-app en je smartphone of tablet moeten te allen tijde verbonden zijn met internet. Zonder een stabiele internetverbinding werkt Afstandsbediening mogelijk niet zoals verwacht.

Vond je deze uitleg behulpzaam?

icn Comment black

Laat een reactie achter

Log in om een reactie achter te laten.

1 opmerking

  1. Super!

Vond je geen antwoord op je vraag in het Helpcentrum? Neem contact op met ons team om de vraag te stellen.