KaraFun Professional

Ons all-in-one karaoke-aanbod speciaal voor KJs en professionals.

KaraFun omvat duizenden in de studio opgenomen karaoke-nummers met volledige licentie samen met professionele karaoke-apps.

30,000 nummers in studiokwaliteit
Inclusief professionele karaoke-software
Offline catalogus
Voor meer zalen tegelijk
Wettelijk geregeld
Ontwikkeld voor Karaokebars & KJs
Klik hier voor professionele tarieven

Ons aanbod

30,000 nummers in studiokwaliteit

KaraFun beschikt over een catalogus van 30,000 karaoke-titels die in een professionele studio zijn opgenomen. Je apparaat wordt onmiddellijk de ideale karaoke-speler!

Offline synchronisatie

Laat je door niets tegenhouden, zelfs niet door een haperende internetverbinding. KaraFun zorgt voor ondersteuning. Synchroniseer de hele catalogus met 30,000 nummers offline zodat het feest altijd door kan gaan!

Wettelijk geregeld

KaraFun biedt een 100% legale catalogus, waarvoor alle benodigde licenties van muziekuitgevers en opnamebedrijven zijn verkregen. Helder en veilig.

Toon je eigen logo

Professionele klanten kunnen het eigen logo weergeven op alle karaoke-video's bij gebruik van onze apps. In een paar klikken is KaraFun aangepast aan het eigen systeem!

Videobestanden downloaden

Met een Pro abonnement MP4-karaokevideo's downloaden om te gebruiken in het eigen karaoke-systeem. Deze feature moet vooraf door ons worden goedgekeurd (op aanvraag).

Wat onze klanten zeggen


Wij hebben onder meer Rihanna en One Direction ontvangen. KaraFun stelt ons in staat onze activiteit te optimaliseren. De beste die er is! ”

Blind Dragon, Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Een en al fun! ”

Kobalt, Phoenix, Arizona, Verenigde Staten

Wij organiseren vijf avonden per weer karaokefeesten met KaraFun. Onze klanten vinden het super en wij ook! ”

Studio 10, Fort Smith, Arkansas, Verenigde Staten

Ik gebruik KaraFun Professional 6 avonden per week en ik heb mijn bezoekersaantal verdrievoudigd sinds ik KaraFun gebruik. ”

Tru Entertainment, Columbia, South-Carolina, Verenigde Staten

FAQ-lijst

Welk aanbod is het best voor mij?

Als je verscheidene locaties of zalen hebt, zal je het aanbod moeten kiezen dat voldoende locaties aankan, zodat het mogelijk is om KaraFun tegelijkertijd op elke locatie te gebruiken.

Als je een KJ bent, is een licentie voor één locatie meestal voldoende.

Wat wordt bedoeld met een zaal?

Een zaal is een extensie van KaraFun Player.

Om vast te stellen hoeveel zalen je nodig hebt, hoef je alleen maar te tellen op hoeveel computers deKaraFun Player tegelijkertijd wordt gebruikt.

Als je een KJ bent, gebruik je waarschijnlijk maar één computer tegelijk en dus is een abonnement voor één zaal voldoende.

Als de KaraFun Player op je locatie in verschillende karaokezalen tegelijkertijd worden gebruikt, moet je een abonnement nemen voor meer zalen.

Heb ik een internetverbinding nodig om KaraFun te gebruiken?

Een simpele Breedband of Mobiele (HSDPA, 3G, 3G+ of 4G) verbinding is voldoende om de online catalogus van KaraFun te gebruiken.

Je kunt de KaraFun Player ook in Offline modus gebruiken om toegang te krijgen tot nummers die je offline hebt opgeslagen (alleen voor premium abonnementen), of tot je eigen karaoke-bestanden.

Kan ik de op KaraFun verkrijgbare karaokevideo's downloaden?

Onze catalogus kan niet worden gedownload maar wel worden afgespeeld via onze apps (streaming), als je een internetverbinding hebt.

Maar met al onze abonnementen kan je tot wel 1.000 nummers offline synchroniseren op je computer, die je ook kan gebruiken als je geen actieve internetverbinding hebt.

Kan ik mijn abonnement altijd opzeggen?

Ja, je kunt jouw abonnement altijd opzeggen via "Mijn account". Dit is natuurlijk gratis en gaat per direct in.

Jouw abonnement wordt de daaropvolgende maand niet meer verlengd.

Kan ik KaraFun Professional gebruiken voor een publieke happening?

Dankzij je KaraFun Professional abonnement kan je KaraFun als professional gebruiken en putten uit de volledige titelcatalogus.

Voordat je een publieke happening plant, kan je beter contact opnemen met de plaatselijke organisatie voor beheer van exploitatierechten (er is een lijst hier).

Is mijn computer geschikt voor KaraFun Player?

De beste manier om te bepalen of KaraFun werkt op jouw computer voordat je je abonneert is door de app gratis uit te proberen op je computer door de software te downloaden en te installeren op je pc.

Klik op documentatie voor meer informatie.

Begin vandaag nog met KaraFun Professional op jouw locatie. Voeg 30,000 karaoke-nummers onmiddellijk toe aan je catalogus.