It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

4 tips voor je Speciale Kerstkaraoke

O, o, o! De Kerstman is al op weg naar onze huizen en daarna volgt oudejaarsavond. Twee momenten die bij uitstek geschikt zijn voor een karaoke-avond met KaraFun!

Hier is een artikel om je te helpen van de komende karaoke-avond een succes te maken.

1. Stel handige playlists samen

De beste manier om alle titels te organiseren is ze rechtstreeks in KaraFun Player op playlists te plaatsen. Zo kun je ze makkelijk terugvinden en per thema indelen.



Een paar ideetjes om je op weg te helpen: per zanger ("Titels voor Piet"), per geslacht ("Vrouwenstemmen"), per sfeer ("Wakker worden allemaal!", Romantische songs").

Je kunt zelfs je eigen karaoke-titels tussen de nummers van KaraFun zetten om een perfecte mix te creëren.

2. Op jacht naar nieuwe titels

Als je een iPhone, iPad of iPod hebt, kun je op elk gewenst moment een karaoke-titel in je favorieten zetten en deze later aan je playlists toevoegen.



Zorg ervoor dat je KaraFun op je mobiel hebt geïnstalleerd. Hoor je een nummer dat perfect zou zijn voor de volgende karaoke party? Zoek het op in KaraFun Mobile, druk op het icoontje i aan de rechterkant en vervolgens op "Aan favorieten toevoegen".

Weer thuis toont KaraFun Player je favorieten en kun je ze toevoegen aan je playlists.

3. Zorg voor een goede uitrusting

Voor karaoke is een goede microfoon een must.

In de meeste gevallen voldoet een eenvoudige USB microfoon aangesloten op de computer, in combinatie met een set speakerboxen 2.1 (2 Satellite Speakers + Subwoofer). Onder andere Logitech biedt een breed scala 2.1 boxen aan.



Wij adviseren je ook je computer aan te sluiten op de televisie en de functie Dubbel Scherm van KaraFun Player te gebruiken om de woorden van het televisiescherm te kunnen lezen.

4. Blijf georganiseerd

De grote dag! Alles is klaar, maar om georganiseerd te werk te gaan als iedereen zijn favoriete nummer komt vragen, is niet zo eenvoudig. Houd alles onder controle, gebruik de Wachtlijst van KaraFun Player.

Zoek de gevraagde titel gewoon op, voeg hem toe aan de wachtlijst (hij komt automatisch onder aan de lijst). Daarna kan je de naam en gewenste tempo / tonaliteit vastleggen.

Uiteraard kun je de afspeelvolgorde op ieder gewenst moment wijzigen.


Nu ben je helemaal klaar! Vergeet niet een blik te werpen op onze aanbiedingen om te profiteren van de hele catalogus van KaraFun voor je feestje (58,000 karaoke-titels), en veel plezier ermee!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!