Hier is je karaokechecklist voor de feestdagen

Ben je het perfecte feest aan het voorbereiden zodat je gasten in stijl naar het volgende decennium overgaan, met een glas champagne in één hand en een microfoon in het andere? Neem voor het zover is een paar minuten de tijd om alle aansluitingen te testen en te controleren om te zorgen voor een 2020-waardig feest!


Om je een beetje tijd te laten winnen, hebben we een karaokechecklist voor de feestdagen voor je gemaakt.

Je apparaat updaten

Check of het systeem van je apparaat up-to-date is om te voorkomen dat je ongewenste berichten en waarschuwingen krijgt. Of laste minute stress omdat er een update bezig is.

De KaraFun app updaten

Vergeet niet KaraFun te updaten want oude versies kunnen voor vervelende pop-ups zorgen die storend zijn tijdens het niet te onttronen “All I Want For Christmas Is You” vanMariah. Bovendien wil je onze allernieuwste functionaliteiten niet missen, wel? Check hierof je wel over de laatste versie beschikt.

Offline synchronisatie van de titels

Stel je eens voor... de klokt slaat twaalf keer en je bent ineens je internetverbinding kwijt! Synchroniseer de titels in offline-modus om het feest (en de muziek) altijd door te laten gaan! Meer weten?.

Check de aansluitingen

De tv? De microfoon? De boxen? Check! Controleer of alles aangesloten is, de batterijen opgeladen en de kabels goed werken.

Neem onze playlists door

(Hier) kun je onze catalogus afdrukken, maar de playlists die door onze teams zijn samengesteld beperken van 35.000 tot ongeveer 35. Het werk is al voor je gedaan! Geen papier meer nodig, klik hier voor alle playlists.

Check de afstandsbediening

In 2020 moet je gebruik maken van de nieuwste technologie! Voorkom gedrang rond een apparaat door KaraFun van afstand te laten bedienen. De functionaliteit afstandsbediening maakt het je gasten mogelijk om met hun smartphone rechtstreeks verbinding te krijgen.

Organiseer spelletjes

Wil je dat iedereen erbij betrokken wordt? Breek het ijs met karaoke-spelletjes! Klik hiervoor ideeën!

Vergeet het helpcenter, de blog en het contactformulier niet

Of het nu ons helpcenter, onzeblog of een individueel antwoord van ons team betreft, we helpen je om de benodigde informatie te vinden om de KaraFun ervaring zo goed mogelijk te maken. Wil je nog meer tips? Bekijk deze artikelen!

Iedereen van KaraFun wenst jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar, met veel geluk en gezang!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 40,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!