4 tips voor een safe karaokeparty

We zijn weer vrij! De lockdown is afgelopen en jullie beginnen stap voor stap weer actief te worden (KaraFun bedankt jullie trouwens voor hoe jullie het hebben gedaan)! 👏

Zullen we dat nu eens met muziek gaan vieren? Dit is het PER-FEC-TE moment om de volgende karaokeparty te gaan organiseren!
Hier zijn 4 tips om het einde van de lockdown te vieren… met muziek.1. Mag ik na de lockdown een safe karaokeparty houden?

Ja! Maar met maximaal 10 personen, dat weet je! Maar er moet wel afstand worden gehouden dus voorlopig maar geen nummers waarop je de Macarena of The Hokey Pokey gaat dansen met je onbekende buurman. Je kunt beter starten met Freedom of Stronger of zelfs Lean on me (al moet je dat niet letterlijk nemen) met een kleine groep vrienden of familie.
En de buren, net als altijd moet je niet vergeten hen op de hoogte te stellen of zelfs ze uit te nodigen, of tegen ze te zeggen "we hadden u graag willen uitnodigen maar we zijn al met zijn negenen." 🙃


2. Kan ik een microfoon installeren om echt hard te kunnen zingen? 🎤

Deze keer moet je de traditionele microfoon waar iedereen op spuugt maar achterwege laten.
Bovendien geven we als de volgende aan de beurt is hem door met onze (ongewassen) hand, al is het nog zo vriendelijk bedoeld...
Deze keer adviseren we om houten lepels te gebruiken (ieder zijn eigen), simpel, makkelijk aan te komen, biologisch afbreekbaar zelfs...


3. Is de KaraFun app getest?

Die is getest door onze zeer gewaardeerde gebruikers overal ter wereld en zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke feesten!

4. En hoe zit het met het verloop van de avond?

#Safekaraoke is essentieel! Zorg voor desinfecterende gel of doekjes, handschoenen en ja, zelfs maskers! Wij bevelen ook het gebruik aan van de afstandsbediening met alle opties, dan kan iedereen een nummer uitkiezen met zijn eigen microben op zijn eigen telefoon.
En uiteraard ieder zijn eigen glas...


Tot slot hieronder nog de uit te voeren stappen voor een safe karaokeparty:

1. Installeer deapp (mobiel / desktop / tv)
2. Neem een abonnement
3. Cast TV of HDMI-kabel... moet er zijn voor het externe scherm, afhankelijk van de app die wordt gebruikt.
4. En zingen maar! (hier zijn onze playlists voor meer inspiratie).

Om jullie te bedanken voor jullie inspanningen de afgelopen maanden….Neem een KaraFun 48-uur-pas en maak gebruik van de kortingscode: KARAFREE -30% geldig tot en met 22 juni.

Blijf voorzichtig voor jezelf en je buren! KaraFun wenst je een goed begin van de zomer zonder lockdown en met muziek!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 44,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!