Om te beginnen!

KaraFun Player

Aanmaken

Als het niet al is gebeurd, klik dan op de knop hieronder om je account in een paar klikken aan te maken. Je wordt tijdens de gehele inschrijvingsprocedure begeleid.

KaraFun Player installeren

Download KaraFun Mac door op de knop hieronder te klikken en "Opslaan op mijn computer" te selecteren. Sla het bestand op je bureaublad op. Zodra de download klaar is, op het bestand dubbelklikken en de aanwijzingen opvolgen.

De applicatie downloaden

Windows 8 of hoger vereist

KaraFun Player aan je account koppelen

Koppel KaraFun Player aan je account om de online catalogus van KaraFun in de KaraFun Player te kunnen gebruiken. Klik op "Profiel" en "Inloggen". Voer je KaraFun gebruikersnaam en wachtwoord in. Nu ben je ingelogd (je gebruikersnaam wordt links onderaan weergegeven op het scherm van de KaraFun Player) en kan je gebruikmaken van de premium-features van je abonnement op de KaraFun Player.

Als je een gratis lidmaatschap hebt, kan je slechts korte fragmenten van de nummers uit de online catalogus afspelen. Maar je kunt ongelimiteerd KaraFun gebruiken met je eigen karaoke-bestanden.
Meer weten?

Je eigen karaoke-bestanden importeren

Ook al is KaraFun ontwikkeld om te gebruiken met de online catalogus, kan je ook je eigen karaoke-bestanden importeren en gebruiken. Klik op "Voeg een map toe" in "Mijn computer" en kies de map waarin jouw karaoke-bestanden staan. Herhaal deze procedure voor elke map die je in KaraFun wilt gebruiken.

Lees hier verder...