7 super KaraFun features die je niet moet vergeten

Sommige zangers hebben veel talent maar houden zich op de achtergrond, laten alle ruimte aan mensen die iets ervarener en sensationeler zijn.

Dit geldt ook voor bepaalde features van KaraFun (de offline-modus, het wijzigen van toonhoogte en tempo, het bijstellen van de stemvolumes, et het tweede scherm). Er zijn nog meer onbekende opties, die toch heus de karaoke-ervaring onvergetelijk kunnen maken.

Hier volgen 7 super features van KaraFun die je volgende karaokeparty onvergetelijk maken.

Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst

Spaar je stem voor het zingen en niet om boven een feestvierende massa uit te komen. Met deze feature kan je de naam van de zanger intypen zodat deze wordt weergegeven bij het begin van het nummer.
Activeer deze feature bij Instellingen> Afspelen (Android / iOS) of ga naar de menubalk > Afspelen (Windows / Mac ).

Tip: Gebruik deze feature samen met de functie afstandsbediening (meer informatie hierover) om het organseren van je afspeellijst nog makkelijker te maken.

Starten in pauzestand

Geef je gasten de tijd om het podium op te klimmen en zich voor te bereiden. Wanneer deze feature geactiveerd is, start de karaokesong die op de wachtlijst staat pas als 'afspelen' wordt ingedrukt. Als dit niet is geactiveerd, worden de nummers op de wachtlijst achter elkaar afgespeeld.
Activeer deze feature bij Instellingen > Afspelen (Android / iOS) of ga naar de menubalk > Afspelen (Windows / Mac).

Een foto uploaden

Op zichzelf is de KaraFun afstandsbediening al een ster. Combineer deze feature met de mogelijkheid om een van je eigen foto's te uploaden en het wordt met recht een superster. Je kunt elke foto die je maar wil uploaden vanuit je fotogalerij of er ter plekke een nemen en die weergeven op het grote scherm.
Om gebruik te maken van deze feature moet je de afstandsbediening inschakelen via je KaraFun app. Daarna log je in via een smartphone en tik je op het camera-icoontje. Een actief abonnement en een sterke internetverbinding zijn een must om plezier te hebben van deze feature.

Achtergrondmuziek

Met een prettig muziekje tussen de nummers voorkom je dat er ongemakkelijke stiltes vallen. Je kunt kiezen uit vijf verschillende tunes of ze allemaal selecteren zodat ze random worden afgespeeld tussen de nummers door.
Activeer deze feature bij Instellingen > Afspelen (Android / iOS) of ga naar de menubalk > KaraFun > Voorkeuren (Mac ). Voor Windows-gebruikers is er een extra bonusje, namelijk het toevoegen van je eigen achtergrondmuziektracks in Mp3-formaat. Ga naar de menubalk > Bestand > Voorkeuren.

Reorganiseer nummers in de wachtlijst

Als je gast er even tussenuit is gegaan en je geen zin hebt te wachten tot hij of zij weer terug is om verder te gaan met zingen, kan je de volgorde van de nummers snel en simpel wijzigen.
Om hiervan gebruik te maken vanuit de wachtlijst: tik op het icoontje met de drie streepjes rechts van de gewenste song, blijf hierop drukken en sleep de song naar de gewenste plaats in de lijst (Android / iOS) of klik op een nummer in de wachtlijst en sleep die naar de gewenste plaats (Windows / Mac).

Swipe (Android en iOS)

Je kunt elk nummer naar links swipen om het offline te synchroniseren of naar rechts om het toe te voegen aan de wachtlijst. Simpeler dan dat kan het niet worden!

Sneltoetsen (Mac and Windows)

Start, stop, vooruit spoelen, volume verhogen, allemaal rap te doen met sneltoetsen (short cuts).
Voor gebruikers van Mac zijn ze hier en van Windows hier.

Bonus voor de Profs: Scrolling banner

Activeer de optie voor een scrolling banner en de naam van de komende zangers scrollen over het scherm. Je kan zelfs een standaardboodschap weergeven (we stellen voor "karaoke for life!"). Laat KaraFun al het werk voor je doen door de afstandsbediening te activeren samen met de feature voor het vragen naar de naam van de zanger en je kunt rustig achterover leunen en relaxen!
Activeer deze feature bij Instellingen > Professionals > Scrolling Banner (Android / iOS) of ga naar de menubalk > KaraFun > Voorkeuren (Mac) en menubalk > Bestand > Voorkeuren > Weergeven (Windows).

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 40,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!