Blog

18/07/2017

Je doet het voor het eerst? 5 nummers die je niet moet kiezen. Probeer eerst onze suggesties maar.

Of het je eerste karaokeparty wordt of dat je al ervaren bent op het gebied, het is niet eenvoudig om een nummer te kiezen dat goed bij je stem past.

Om jullie te helpen, heeft ons karaoke onderzoeksteam 5 nummers die je niet moet kiezen als je begint uitgekozen en een paar suggesties gedaan die wel geschikt zijn!

17/07/2017

11 emojis for 11 playlists

This July 17th marks World Emoji Day. Yes, yes… we can hear you: “Wait, what the….?” So, let us explain!

Emojis are those small symbols that you use likely already use on a daily basis. They’ve invaded our cell phones, tablets, computers and pretty much all social networks.

In celebration, our team has associated 11 playlists with their corresponding emoji. Go grab the microphone!

03/07/2017

Waarom blijven sommige nummers in je hoofd hangen?

We zijn allemaal wel eens slachtoffer geweest; een vriend zingt iets en de rest van de dag krijg je die melodie en tekst niet meer uit je hoofd. Van de Macarena tot Let it Go is vaak een stevige nacht slapen nog niet voldoende om deze melodie die je achtervolgt maar ook o zo goed is, te verdrijven.

Volgens een onderzoek gepubliceerd door het tijdschrift Psychology of Music heeft 90% van de bevolking op zijn minst een keer per week te maken met een nummer dat niet meer kwijt te raken is.

Ook al is het een algemeen probleem, het soort nummer varieert per persoon en persoonlijke voorkeur.

01/07/2017

Wat is er te doen in Juni?

In Juni presenteren we met trots de nieuwe titels Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World, De liefde van je vrienden en Teddy Bear / Too Much (Medley) die deel uitmaken van de 162 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
01/07/2017

De ideale playlist voor je car‑aoké!

De reis naar de vakantiebestemming kan eindeloos lang lijken. Voordat je gaat inladen, kan je de reis beter even voorbereiden.

Of je je nu in Frankrijk, de VS of in Australië bevindt, is het eigenlijk wel mogelijk om 24 uur zonder muziek te overleven? En als wij je nu eens vertellen dat we de perfecte mix hebben gevonden tussen radio en tijdverdrijf onderweg: de car-aoké.