Blog

17/01/2017

Je muzikale horoscoop voor 2017!

Nu de gevulde kalkoen en de oesters weer een beetje gezakt zijn en de goede voornemens op sportgebied vergeten, blijft er aan het begin van het jaar nog een laatste nieuwjaarspleziertje over: kijken wat de komende maanden te bieden hebben aan de hand van een horoscoop vol mooie vooruitzichten. Het is nog een muzikale horoscoop ook, dus neem hem maar snel door!

15/01/2017

A KaraFun NYE like no other

From Botswana to Mongolia to The Bahamas and close to 100 countries in between, KaraFun was proud to take part in kicking off your 2017!

There were thousands of connections to the KaraFun apps during the span of a few hours with the popular classics like Frank Sinatra and Johnny Cash and today’s hits from Bruno Mars, Lukas Graham and Meghan Trainor.

And we were at your side throughout it all!

And when the clock struck midnight? Here’s a list of the top 10 songs that rang in the new year.

01/01/2017

We staan altijd klaar om je te helpen!

Om er voor te zorgen dat jij een perfect oud- en nieuwfeest zou hebben, heeft ons team zijn beste beentje voorgezet (en uiteraard zijn beste stem laten horen) om jou technisch te ondersteunen tijdens DE grote nacht!

Verschillende teamgenoten hebben zich vrijwillig opgeworpen om jullie mails te beantwoorden, je verzoeken op te sporen en er zeker van te zijn dat KaraFun goed werkte.

Wat een succes! Op het hoogtepunt van de avond hadden jullie met duizenden zangers tegelijk ingelogd om plezier te maken met onze apps. Het was ook een goede gelegenheid om nieuwe features uit te testen die binnenkort worden gelanceerd in de KaraFun Baren ook snel voor iedereen in onze apps. KaraFun Remote was een grote hit!

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om jullie een geweldig jaar te wensen, vol hoop en geluk, en we hopen dat karaoke ertoe kan bijdragen dat jij de wereld om je heen wat vrolijker maakt!

Een gelukkig 2017!

01/01/2017

Wat is er te doen in December?

In December presenteren we met trots de nieuwe titels Juicy, Great Balls Of Fire / Whole Lotta Shakin' Goin' On en Shout Out to My Ex die deel uitmaken van de 142 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
20/12/2016

10 vragen / antwoorden voor een karaokeparty met oud en nieuw!

2016 loopt op zijn eind... Het is hoog tijd om feest te vieren! Een avondje KaraFun levert gegarandeerd een fijne oudejaarsavond op, maar om deze zo goed mogelijk voor te bereiden, volgen hier de meest gestelde vragen aan onze Klantenservice.

Namens het hele KaraFun team wensen we je een heel gelukkig en muzikaal jaar 2017 toe!