Blog

15/10/2018

Tip van de maand: hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Dus je bent besmet met het karaokevirus? Super (en welkom bij de club :)) ! Je vindt een premium maandabonnement niet langer voldoende als ultieme karaokefan en je wilt gebruikmaken van alle functionaliteiten van KaraFun, zelfs degene die uitsluitend bestemd zijn voor de professionals (volledige catalogus offline, scrolling banner, sessiemanagement, gepersonaliseerd logo, enz.)?

Onze adviezen voor een geslaagde upgrade!

01/10/2018

Wat is er te doen in September?

In September presenteren we met trots de nieuwe titels Daar gaat ze, Verover mij en Why Did It Have to Be Me? die deel uitmaken van de 127 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
20/09/2018

Was karaoke altijd al in de mode?

Populairder dan ooit is karaoke een van de favoriete activiteiten van de vrijdagavond geworden. Iedereen die zich lekker wil uitleven op muziek haast zich naar de karaokebars om hun hoofden leeg te maken en plezier te hebben samen met vrienden, collega's enzovoort... of te midden van onbekenden voor vrijgezellen op oorlogspad. Toch is de populariteit niet altijd zo groot geweest, ook al heeft het aantal karaoke-zangers daar nooit onder geleden.

Laten we eens een blik werpen op de geschiedenis van karaoke en op de tendensen door de jaren heen.

15/09/2018

Tip van de maand: je persoonlijke informatie updaten

De gebruikersnaam diva1972 is niet meer op zijn plaats? Sindsdien ben je een groot fan van karaoke geworden en dus heb je besloten jezelf Karaoke4life te noemen? Het updaten van je gebruikersnaam is even simpel als een karaokeparty met vrienden organiseren!

Hier kun je lezen hoe je je persoonlijke informatie kunt updaten, van je gebruikersnaam tot je wachtwoord!

01/09/2018

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels Ik wil slapen, Mamma Mia en The Way We Were die deel uitmaken van de 147 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.