Blog

10/12/2018

7 zangers die een moderner alternatief brengen voor de traditionele kerstnummers

Bij de voorbereidingen van het kerstfeest, zoals de boom versieren, boodschappen doen voor het kerstmaal, horen natuurlijk ook de traditionele kerstliedjes. Maar het continu aanhoren van deze overbekende deuntjes kan net zo onverteerbaar zijn als de jaarlijkse kerststol van de buren. En terwijl het kind in ons het in eerste instantie heerlijk vindt om te luisteren naar "Frosty the Snowman” zijn we half december toch echt aan iets anders toe!

Hier volgen zeven artiesten die gewaagd genoeg zijn om de kerstmuziek een beetje pit te geven.

10/12/2018

Geef muziek cadeau met de KaraFun geschenkbon

Dit jaar is het helemaal niet nodig om tijd te verspillen in propvolle winkelcentra of urenlang op Amazon te gaan scrollen. KaraFun biedt namelijk HET ideale cadeau in de vorm van een geschenkbon!

Of het nu voor je zingende vrienden is, familieleden die 'karaokefan' zijn of voor iedereen die gewoon graag plezier maakt, een abonnement op KaraFun doet het altijd goed!

05/12/2018

10 artikelen ter voorbereiding op je volgende karaokeparty

Je gasten komen over twee uur en je begint met de voorbereidingen voor je karaokeparty. Je 'to do'-list verloopt perfect: het downloaden van je apps is in een handomdraai klaar, de verbinding met je account vlot en het selecteren van de nummers uit onze playlists een eitje! Maar met het aansluiten van de kabels van de tv en de microfoon en bij het idee van mogelijk zenuwachtige gasten, begin je toch wel te stressen.

Blijf zen! Het is veel simpeler dan je je ook maar voor kunt stellen. Hier zijn 10 artikelen die nuttig kunnen zijn bij de voorbereiding van je karaokeparty!

01/12/2018

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels Duurt te lang, Always Remember Us This Way en Trots op jou die deel uitmaken van de 183 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
15/11/2018

Wil je KJ worden? Wij helpen je daarbij!

Ben je een grote fan van karaoke? Nemen je vrienden systematisch contact met je op om hun feestjes sfeervol te laten verlopen? Stroomt de karaoke echt door je aderen?

Als dat zo is hebben wij de eer je te tot honorair KJ (Karaoke DJ) te benoemen.

Of je nu een ervaren KJ bent of gewoon een liefhebber, de professionele features van onze apps zijn ontwikkeld om jouw zangers te plezieren en het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!